Football League

Το βαθμό στα…χασομέρια ο μαχητικός Πλατανιάς, σοκ για τον Ηρακλή!

Αν και έπαιζε με 10 παίκτες τουλάχιστον για 20 λεπτά, ο Πλατανιάς πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με γκολ του Μποτσέτι στο 94′!

Παρότι αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 74ο λεπτό λόγω της αποβολής του Τσαμούρη με απευθείας κόκκινη κάρτα, ο Πλατανιάς… χτύπησε όπως και στο Παγκρήτιο στάδιο κόντρα στον Εργοτέλη ισοφαρίζοντας στο τελευταίο λεπτό στο Καυτανζόγλειο, αποσπώντας την ισοπαλία με σκορ 2-2 κόντρα στον Ηρακλή.

Η χανιώτικη ομάδα κατάφερε να πάρει το βαθμό χάρη στα δύο γκολ που πέτυχε ο Μιγκέλ, που για ένα ακόμα παιχνίδι φανέρωσε την κλάση του. Μάλιστα αμφότερα σήμαναν την ισοφάριση στο σκορ, αρχικά στο 62’ με ένα φοβερό σουτ από 30 μέτρα, το οποίο κατέληξε στο παραθυράκι της εστίας του Βοσνιάδη, ενώ το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων μετά την εκτέλεση φάουλ του Νίλι και την κεφαλιά από τον Βραζιλιάνο επιθετικό.

Ο Πλατανιάς βρέθηκε να παίζει με παίκτη λιγότερο από το 74’ λόγω της αποβολής του Τσαμούρη με απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Μαλούτα, όταν βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Κωστούλα, με τον παίκτη του Ηρακλή να πέφτει στο έδαφος χωρίς πάντως να φαίνεται από την τηλεόραση αν τον έχει χτυπήσει.

Από κει και πέρα, ο Ηρακλής είχε την δυνατότητα να προηγηθεί με το… καλησπέρα της αναμέτρησης, όταν από τη σέντρα του Κουτρουμάνου, ο Περόνε πάσαρε για τον Βιτλή που με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό, ενώ το 2-1 για τον Ηρακλή ήρθε στο 70’ με ένα γκολ που θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί και τελικά χρίστηκε σκόρερ ο Περόνε.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Ηρακλής (Μανουέλ Ρόκα): Βοσνιάδης, Κουτρομάνος (35’ λ.τρ. Καζναφέρης), Βιτλής, Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Μουνιόθ, Κωστούλας, Παναγιωτούδης, Νιαμπουγιού, Κλέιτον (61’ Ορφανίδης), Περόνε (79’ λ.τρ. Πτηνόπουλος)

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Ρουσσάκης (83’ Χ. Ποζατζίδης), Κόρτσταμ, Στ. Ποζατζίδης (80’ Κωστίκος) Τσαμούρης, Μάικιτς (66’ Μποσέτι), Καραγκούνης, Παπανικολάου, Νίλι, Μιγκέλ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected