Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Κυριακάτικη ποδοσφαιρική…σιέστα απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Η δεύτερη μεγάλη «μάχη» των «δικεφάλων» φιλοξενείται στο ΟΑΚΑ για τον β’ γύρο της φετινής Super League, με τον Ολυμπιακό να είναι άμεσος ενδιαφερόμενος για το αποτέλεσμα της κόντρας της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Ξεκάθαρος στόχος της ομάδας του Λουτσέσκου η ασφαλής απόσταση στην κορυφή. Στη Λιβαδειά φιλοξενείται ο Παναθηναϊκός, τον ΠΑΣ υποδέχεται ο Άρης.

Μια σειρά από σπουδαία παιχνίδια απόψε στο “Barok” Coffee-Bar, με αποκορύφωμα την αναμέτρηση των “δικεφάλων” στις 19.30!

Η 19η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος περιλαμβάνει το τεράστιο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, με τις δυο ομάδες να έχουν δημιουργήσει μια επιπλέον ιδιαιτερότητα στα μεταξύ τους παιχνίδια τα τελευταία χρόνια και η κόντρα τους να είναι ίσως πιο δυναμική από ποτέ.

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ είναι στο +5 από τον Ολυμπιακό πριν από το ματς με την «Ένωση» και αυτό κάνει την ομάδα του Λουτσέσκου να ξέρει πως δεν θα πρέπει να επιτρέψει σε οποιονδήποτε να ελπίζει ακόμα περισσότερο για ανατροπή της κατάστασης και γι’ αυτό αποκλειστικός στόχος είναι το θετικό αποτέλεσμα. H AEK έχει χάσει έδαφος από την πρώτη θέση, όμως έχει τους δικούς της λόγους για να κυνηγήσει με μανία τη νίκη απέναντι στον «δικέφαλο του βορρά».

Στη Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να επενδύσει στο «διπλό» που πήρε επί του Παναιτωλικού και ν’ αφήσει πίσω το κακό πρώτο διάστημα του 2019, συνεχίζοντας με νίκη, ενώ, στη Θεσσαλονίκη και το «Κλ. Βικελίδης», ο Άρης που προσπαθεί επίσης να πάρει πάλι τα πάνω του, υποδέχεται τον ΠΑΣ, ενώ ο ΟΦΗ που έχει βάλει σε εφαρμογή σχέδιο επιβίωσης πλέον, φιλοξενεί την Ξάνθη. Στη Λάρισα ταξίδεψε ο Ατρόμητος, στη Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Αστέρας Τρίπολης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα Κυριακής :

ΟΦΗ – Ξάνθη (15:00)

Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης (16:00)

ΑΕΛ – Ατρόμητος (17:15)

Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός (17:15)

Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα (19:00)

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (19:30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected