Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Πέρασε και από το Λέστερ η Γιουνάιτεντ! (vid)

Η Γιουνάιτεντ πιέστηκε πολύ στην επανάληψη, όμως χάρη στο γκολ του Ράσφορντ από νωρίς επιβλήθηκε με 1-0 της Λέστερ και συνεχίζει αήττητη με τον Σόλσκιερ.

Πέντε συνεχόμενες νίκες εκτός έδρας (σε όλες τις διοργανώσεις) η Γιουνάιτεντ είχε να κάνει από τον Οκτώβριο του 2012, όταν στον πάγκο καθόταν ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ισοφάρισε και αυτό το ρεκόρ, καθώς μπορεί η ομάδα του να πιέστηκε πολύ στο δεύτερο μέρος, όμως χάρη στο γκολ του Ράσφορντ, που μαζί με τους Πογκμπά και Ντε Χέα έκαναν ξανά τη διαφορά, από νωρίς επιβλήθηκε με 1-0 της Λέστερ και έφτασε τις 9 νίκες σε 10 ματς με τον Νορβηγό στον πάγκο, μένοντας στο κυνήγι της 4άδας.

Συνθέσεις

Λέστερ (Κλοντ Πιελ): Σμάιχελ, Ρικάρντο, Έβανς, Μαγκουάιρ, Τσίλγουελ, Μεντί (84’ Ιχεανάτσο), Ντιντί, Μάντισον (62’ Γκεζάλ), Μπαρνς, Γκρέι (74’ Οκαζάκι), Βάρντι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Γιανγκ, Λίντελοφ, Μπαγί, Σο, Μάτιτς, Ερέρα, Πογκμπά, Λίνγκαρντ (89’ Τζόουνς), Σάντσες (67’ Μαρσιάλ), Ράσφορντ (78’ Λουκάκου)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected