Διάφορα - Συνεργάτες

Το ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ δεσπόζει απόψε στην εξέδρα του “Draw” Cafe!

Το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ στις 19:30 έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα. Η νίκη θα αποκτήσει μεγαλύτερη αξία από τους τρεις βαθμούς, καθώς όποια ομάδα επικρατήσει θα δώσει τις δικές της απαντήσεις.

Ένα μεγάλο ντέρμπι απόψε στο “Draw” Cafe (Ακροπόλεως 11), το ποδοσφαιρικό στέκι του Προμηθέα!

Η ΑΕΚ πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ, κυρίως λόγω των ποινών που επιβλήθηκαν στον «Δικέφαλο του Βορρά» για τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Ένωση στην Τούμπα. Ωστόσο φέτος η πορεία των «κιτρινόμαυρων» δεν είναι ανάλογη και έχει μείνει πολύ μακριά από την κορυφή και τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη ωστόσο θέλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται πιο ψηλά.

Ο ΠΑΟΚ τρέχει ένα μοναδικό στην ιστορία του αήττητο σερί στο πρωτάθλημα, το οποίο θέλει να διευρύνει, για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η νίκη στο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ θα είναι σημαντική για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς θα αποτελέσει και μια απόδειξη ανωτερότητας σε μια δύσκολη έδρα, όπου παραδοσιακά δυσκολεύεται. Παράλληλα, μια επικράτηση επί της ΑΕΚ θα αποτελέσει μια… εκδίκηση για τον περσινό χαμένο τίτλο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected