Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Όλα έτοιμα για την τρίτη θητεία του Μανόλο Χιμένεθ!

Ο Μανόλο Χιμένεθ επιστρέφει στην ΑΕΚ. Oι δύο πλευρές έφτασαν σε οριστική συμφωνία και ο Ισπανός τεχνικός θα καθίσει για τρίτη φορά στον πάγκο της πρωταθλήτριας Ελλάδας.

Όπως αναφέρει το Sportime, μετά την αποχώρηση του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο Χιμένεθ ήταν ο τεχνικός, που η ΑΕΚ στράφηκε και στις συζητήσεις που έγιναν επήλθε τελικά το deal.

Ο Χιμένεθ τον Ιανουάριο του 2017 είχε επιστρέψει στην ΑΕΚ μετά την πρώτη του θητεία και πάνω κάτω οι συνθήκες ήταν ίδιες. Κατάφερε να βγάλει την ομάδα στα προκριματικά του Champions League και να φτάσει μέχρι τον τελικό Κυπέλλου, που ηττήθηκε στο αλησμόνητο ματς του Βόλου.

Την επόμενη σεζόν, οδήγησε την ΑΕΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και για προσωπικούς λόγους αποχώρησε το καλοκαίρι του 2018.

Το προσωπικό θέμα του Χιμένεθ φαίνεται να λύθηκε, οι δυο πλευρές επίσης φαίνεται να τα βρίσκουν στο ζήτημα της διάρκειας του συμβολαίου (1,5 χρόνο) και ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

Πλέον, απομένουν λεπτομέρεις για την οριστικοποίηση της συμφωνίας, με την ΑΕΚ να επιθυμεί να δει τον Ισπανό προπονητή στον πάγκο της ομάδας στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, την Πέμπτη (7/2, 19:30).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected