Κατηγορίες
Basket

Πρωταθλήτρια στην ΕΚΑΣΚΕΜ η γυναικεία ομάδα της ΑΓΕ Πιερίας

Η ΑΓΕ Πιερίας επικράτησε με 64-50 του Φίλιππου Βέροιας, στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, σε αγώνα για την εξ αναβολής 4η και τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γυναικών της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Με αυτή τη νίκη, η ΑΓΕ Πιερίας στέφθηκε Πρωταθλήτρια Γυναικών ΕΚΑΣΚΕΜ για την σεζόν 2018/9 και θα είναι η ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Όπως αναφέρει το katerinisport, οι παίκτριες του Γιώργου Χρυσανθόπουλου μπήκαν αποφασισμένες για τη νίκη στο παρκέ, πήραν τον έλεγχο του αγώνα, αλλά και του σκορ από την αρχή της αναμέτρησης και προηγήθηκαν στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου με 17-9.

Ο Φίλιππος Βέροιας ισορρόπησε τον αγώνα στο δεύτερο δεκάλεπτο, με το σκορ του πρώτου ημιχρόνου να διαμορφώνεται σε 31-25 υπέρ της ομάδα της Κατερίνης.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η ΑΓΕ Πιερίας διεύρυνε την υπέρ της διαφορά και προηγήθηκε με 49-33.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η γηπεδούχος διαχειρίστηκε το προβάδισμά της κι έφτασε στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα και του τίτλου με το τελικό 64-50.

Διαιτητής: Ευφραιμίδης – Γρηγοριάδης.

Δεκάλεπτα: 17-9, 31-25, 49-33, 64-50.

ΑΓΕ Πιερίας (Χρυσανθόπουλος): Παπαδοπούλου, Βλάχου, Νικολαΐδου 20, Εξίζογλου, Θεοδωρίδου 8, Ηλιάδου, Βαρμάζη, Σκλιοπίδου, Μυστρίδου 11, Λάππα 14 (4), Δροσούνη 11 (2), Τριανταφύλλου.

Φίλιππος Βέροιας (Αμβρακίδου): Χαρίση, Παπαχατζή 5, Ιωαννίδου 9, Κοια, Ζουζώ 8, Νοταρίδου 2, Αμβρακίδου 12 (1), Φλιούκα 14, Οικονομίδου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P