Super League 1

Ειδήσεις από τη συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Κούγια : Αποχωρεί από την ΑΕΛ, ο Ντέλετιτς έκλεισε στην ΑΕΚ!

Σε συνέντευξη Τύπου ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας τόνισε πως θα φύγει από την ομάδα και το ότι ο Ντέλετιτς κατά την εκτίμησή του έχει υπογράψει στην ΑΕΚ.

Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως έχει πάρει απόφαση να φύγει από την ομάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο ενώ δεν θα ξαναβγάλει ανακοινώσεις.

«Πήρα την απόφαση οριστικά και αμετάκλητα να αποχωρήσω από την ΑΕΛ και από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από αυτήν την στιγμή δεν θα παρακολουθήσω ξανά αγώνα της ΑΕΛ, είτε εντός είτε εκτός έδρας. Ούτε θα έρθω ξανά στη Λάρισα. Παύω να έρχομαι στο γήπεδο. Κουράστηκα. Περιμένω να βοηθήσετε κι εσείς να βρεθεί ο αντικαταστάτης μου. Παύω να είμαι η αιτία της κόντρας. Η απόφασή μου είναι οριστική και αμετάκλητη και δεν θα μου την αλλάξει κανένας. Μέχρι να βρεθεί ο διάδοχός μου, δεν θα συμμετάσχω στην καθημερινότητα της ΠΑΕ. Δεν θα ξαναβγάλω ανακοίνωση».

Στη συνέχεια τόνισε πως ο Μίλος Ντέλετιτς που ακόμα δεν ανανεώσει με την ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα, έχει υπογράψει με την ΑΕΚ κάτι που η οικογένεια του ποδοσφαιριστή αρνείται.

Επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο, αλλά και στον εισαγγελέα Γιώργο Λαΐνη. Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ ανέφερε πως για να πουλήσει την ομάδα, δεν θέλει 5 εκατομμύρια ευρώ αλλά τα μισά από τα 3 εκατομμύρια που έχει βάλει.

*απόδοση : SDNA

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected