Κατηγορίες
Super League 1 - Διαιτησία

Gil Manzano Jesus ο διαιτητής του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, Βρέσκας στο ΑΕΚ-ΟΦΗ! Όλοι οι ορισμοί της 20ης αγωνιστικής στη Super League

Ανακοινώθηκαν πριν λίγη ώρα οι διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές της 20ης αγωνιστικής της Super League, που διεξάγεται το τριήμερο 9-11/2.

Για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό (10/2, 19.30) η ΚΕΔ επέλεξε τον Ζιλ Μανθάνο Τζέσους από την Ισπανία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ραούλ Καμπαγέρο και Μπαρμπέρο Σεβίγια ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Την ίδια μέρα και συγκεκριμένα στις 15.00, στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ, διαιτητής θα είναι ο Ημαθιώτης Γιώργος Βρέσκας (ανήκει στην ΕΠΣ Πιερίας), με βοηθούς τους Χασάν Κούλα (Ξάνθης) και Δημήτρη Νατσιόπουλο (ΕΠΣ Μακεδονίας). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αλέξανδρος Δραγάτης από την Ανατολική Αττική.

Λίγο αργότερα (19.00) στο ματς Ατρόμητος – Λεβαδειακός, η ΚΕΔ επέλεξε ως δεύτερο βοηθό τον επίσης Ημαθιώτη Σπύρο Βασιλόπουλο (της ΕΠΣ Έβρου), με διαιτητή τον Γιώργο Τζοβάρα και πρώτο βοηθό τον Κώστα Νικολαΐδη.

Όλοι οι ορισμοί ΕΔΩ

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected