Γ Εθνική / Τοπικά

Οκτώ από τις 13 ομάδες στον 6ο όμιλο της Γ Εθνικής έχουν αλλάξει προπονητή!

Στις οκτώ έφτασαν οι ομάδες στον 6ο Όμιλο που έχουν πλέον προχωρήσει σε αλλαγές στους προπονητές με τους οποίους ξεκίνησαν τη σεζόν το καλοκαίρι, ανεβάζοντας πλέον το ποσοστό πάνω από 50%.

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia, η πιο πρόσφατη χρονικά ήταν αυτή του Φώτη Θανέλλα, που αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του Αχαρναϊκού.

Ο μέχρι πρότινος βοηθός και γυμναστής της ομάδας, Γιώργος Κουδούνης, είναι αυτός που συνεχίζει στο πόστο μέχρι νεοτέρας.

Η προηγούμενη χρονικά αλλαγή ήταν που ο Σπύρος Αντωνόπουλος αποχώρησε από τη Νίκη Τραγανού, με τον επίσης Ηλία Φωτόπουλο να παίρνει τη θέση του.

Το ίδιο συνέβη με τον Χρήστο Παρασκευόπουλο στον Παναιγιάλειο (ανέλαβε ο Χρήστος Καραπίτσος), στη Θύελλα Ραφήνας όπου τον Σταύρο Ηλιόπουλο διαδέχτηκε ο Νίκος Μεσολόγγης αλλά και στον Διαγόρα Ρόδου, με Παντέλη και Ρουτζιέρη.

Μια ομάδα μάλιστα έχει ήδη κάνει τρεις αλλαγές τεχνικών και συγκεκριμένα ο Αστέρας Αμαλιάδας, (Κλάδης, Φωτόπουλος, Γκάτζιος) και συνεχίζει με τον Κώστα Παναγόπουλο ο οποίος όμως υπέβαλε παραίτηση σήμερα!

Δύο ομάδες έχουν κάνει ισάριθμες αλλαγές τεχνικών (Πανηλειακός – Λαγός, Μαντζούνης και τώρα Διγκόζης) και ο Ιάλυσος με τον Στεφανίδη να αποχωρεί πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και ακολούθησαν Τερζής και Παπαβασιλείου.

Παραμένουν στη θέση τους οι προπονητές πέντε ομάδων:

ΠΑΟ Βάρδας (Μίκι Τσίρκοβιτς)

Παλληνιακός (Βαγγέλης Χαντές)

Διαγόρας Βραχνεΐκων (Φίλιππος Σχοινάς)

Πανμοβριακός Ριόλου (Ντίνος Σπυρόπουλος)

Φοίβος Κρεμαστής (Σάββας Ορφανίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected