Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

“Τρελό” ματς στη Λαμία, πήγαν…περίπατο οι άμυνες!

Ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα πρόκρισης με το 3-3 στη Λαμία, όμως την καλή εικόνα που έβγαλαν στο ντεμπούτο τους στην 11άδα οι Σολδάνο (γκολ και 2 ασίστ) και Ντίας (γκολ), χάλασε από την κακή εικόνα και τα λάθη άμυνας και Χουτεσιώτη! Φαίνεται πως πέρασε την γραμμή η μπάλα πριν το 2ο γκολ των φιλοξενούμενων.

Ο Ολυμπιακός των αρκετών αλλαγών στον σχηματισμό του τα βρήκε δύσκολα απέναντι στην αξιόμαχη Λαμία εκτός έδρας αφήνοντας ανοι(Χ)τούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη με το τελικό 3-3. Συνολικά πολύ ωραίο το ματς με αρκετά γκολ στην Λαμία και με λάθη της άμυνας και του τερματοφύλακα των Πειραιωτών αλλά και αυτογκόλ του Μπουχαλάκη. Στα πολύ θετικά για τον Ολυμπιακό το γεγονός πως ο Σολδάνο είχε δύο ασίστ και ένα γκολ και ότι σκόραρε και ο Ζιλ Ντίας. Δύο γκολ από τον Τσούκαλο η Λαμία.

Ο Πέδρο Μαρτίνς – όπως αναμενόταν – θα έχει διάταξη 4-4-2 στο ματς Κυπέλλου με την Λαμία αλλά τον Χουτεσιώτη στα γκολπόστ του Ολυμπιακού. Η διάταξη του Ολυμπιακού: Χουτεσιώτης πορτιέρο, Μεριά και Μιράντα στο κέντρο άμυνας, Ανδρούτσος δεξί μπακ και Τσιμίκας αριστερά, κέντρο με Μπουχαλάκη και Καμαρά, Ντίας και Μασούρα στα άκρα της επίθεσης και Χασάν και Σολδάνο μπροστά.

Ο Χάβος από την άλλη είχε σχηματισμό με Σαράνοφ πορτιέρο, άμυνα με Ασίγκμπα, Καρυπίδη, Πλιάτσικα και Βάντερσον. Κέντρο με Μπουλούλη και Σκόνδρα, Πίτι επιτελικό και Ασούμπρε – Τόμας στα άκρα με φορ τον Τσούκαλο.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Λαμία: Σαράνοφ, Καρυπίδης, Πλιάτσικας, Ασούμπρε, Πίτι, Τομάς (66′ Μπερτόλιο), Σκόνδρας, Βάντερσον, Τσούκαλος (72′ Καραμάνος), Ασίγκμπα (46′ Βασιλαντωνόπουλος), Μπουλούλης.

Ολυμπιακός: Χουτεσιώτης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Μασούρας, Χασάν (66′ Γκερέρο), Μεριά, Τσιμίκας, Μιράντα, Σολδάνο (89′ Βοϊλης), Ντίας (73′ Κούτρης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected