Ποδόσφαιρο Κόσμος

Έκανε το χρέος της η Μπάγερν! (vid)

Η Μπάγερν κέρδισε με 3-1 την Σάλκε, δείχνοντας ξανά προβλήματα στην άμυνα, και εκμεταλλεύτηκε την γκέλα της Ντόρτμουντ για να μειώσει τη διαφορά της από την κορυφή στους 5 βαθμούς.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, που πήραν το προβάδισμα μόλις στο 11’, όταν ο Μπρούμα στην προσπάθειά του να κόψει τον Λεβαντόφσκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0. Η απάντηση της Σάλκε, όμως, ήρθε στο 25’ όταν ο Κουτουτσού διατήρησε την ψυχραιμία του, παρά την απειρία, και ολοκλήρωσε ιδανικά την αντεπίθεση για το 1-1!

Μόλις 2’ αργότερα, όμως, ο Λεβαντόφσκι έδωσε ξανά το προβάδισμα στους Βαυαρούς για το 2-1, με το ρυθμό να είναι καλός και τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτά. Οι παίκτες του Κόβατς δεν έδειξαν το παραμικρό ίχνος σταθερότητας στην άμυνα, αλλά δεν το πλήρωσαν παρά τις ευκαιρίες της Σάλκε, με τον Γκναμπρί να τελειώνει τα πάντα στο 57’, κάνοντας το τελικό 3-1.

Συνθέσεις

Μπάγερν (Νίκο Κόβατς): Ούλραϊχ, Αλάμπα, Χούμελς, Μπόατενγκ, Κίμιχ, Τιάγκο, Γκορέτσκα, Χάμες, Κομάν, Γκναμπρί, Λεβαντόφσκι

Σάλκε (Ντομένικο Τεντέσκο): Φέρμαν, Καλιγκιούρι, Σανέ, Μπρούμα, Οτσίπκα, ΜακΚένι, Ρούντι (33’ Μασκαρέλ), Σέρνταρ (54’ Αρίτ), Κονοπλιάνκα, Μπενταλέμπ, Κουτουτσού (73’ Ουτ)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected