Κατηγορίες
Super League 1

Ισόπαλο το ματς στα Πηγάδια, πολλά παράπονα από τους Λαμιώτες!

Η Λαμία έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από τα Πηγάδια (0-0), φτάνοντας τους 21 βαθμούς και κρατώντας την Ξάνθη μακριά από τις θέσεις της Ευρώπης. Εκνευρισμένοι με τον διαιτητή οι φιλοξενούμενοι.

Το παιχνίδι απέκτησε ρυθμό ήδη από τα πρώτα δευτερόλεπτα, όταν ο Τσούκαλος βρέθηκε απέναντι στον Ζίβκοβιτς και σκόραρε, αλλά ο επόπτης Γιαννίκος υπέδειξε τον φορ της Λαμίας λανθασμένα ως οφσάιντ. Συνολικά στο πρώτο 10λεπτο, μέχρι η Ξάνθη να «μπει» στο παιχνίδι.

Πιο ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα η Λαμία, που με 21 βαθμούς πλέον έφυγε «αλώβητη» από ένα γήπεδο στο οποίο πιέστηκε αρκετά, ειδικά προς το τέλος. Η Ξάνθη έψαξε τη νίκη, ώστε να έχει την πεντάδα εντός του ραντάρ της, όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλές σημαντικές ευκαιρίες κι έφτασε απλώς τους 26.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Κασάδο, Μπαριέντος (46’ Ντουρίτσκοβιτς), Αλμέιδα, Σαρπόνγκ (71’ Αμορίμ), Λισγάρας, Καμαρά, Καντά (61’ Μπρίτο), Κάστρο, Μπαξεβανίδης

Λαμία (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Αντέτζο, Καρυπίδης, Μπεχαράνο, Μπερτόλιο (88’ Μπουλούλης), Καραμάνος, Τομάς (61’ Επστάιν), Δημούτσος, Σκόνδρας, Βάντερσον, Τσούκαλος (69’ Ασούμπρε)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected