Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Β ΕΠΣ Ημαθίας - Γ ΕΠΣ Ημαθίας

Β+Γ Ερασιτεχνική ΕΠΣ Ημαθίας – Μια ακόμη Κυριακή με σπουδαία παιχνίδια! (pregame 10/2)

Μια ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα Κυριακή στα «μικρά» πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ημαθίας, που για πρώτη φορά θα ολοκληρωθούν στο τέλος με τη διαδικασία των play off και των play out.

Τόσο στη Β Ερασιτεχνική όσο και στη Γ, το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο και όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της κανονικής περιόδου, όλα τα αποτελέσματα θα έχουν πολύ μεγάλη σημασία.

Στον 1ο όμιλο της Β (ώρα έναρξης 15.30) ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ Κουλούρας θα αγωνιστεί για δεύτερο παιχνίδι εντός, αυτή τη φορά με τη φορμαρισμένη Δόξα Λιανοβεργίου. Αντίθετα, ο δεύτερος ΠΑΟ Παλατίτσια έχει πιο δύσκολο έργο, καθώς καλείται να περάσει από μια δύσκολη έδρα και συγκεκριμένα του Ατρομήτου στον Διαβατό.

Σπουδαίο ματς από άποψη βαθμολογικής σημασίας αυτό ανάμεσα στον Ολυμπιακό Λουτρού και τον Απόλλωνα Λυκογιάννης, ενώ η τέταρτη της βαθμολογίας Θύελλα Σταυρού θα υποδεχτεί τον Αλιάκμονα Νησελίου.

Τέλος στον Σχοινά και στην αναμέτρηση της τοπικής ομάδας με την ΑΕΚ Καμποχωρίου, αναμένεται ένα επίσης πολύ αμφίρροπο παιχνίδι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο (15.30) : 

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Δόξα Λιανοβεργίου

Ολυμπιακός Λουτρού – Απόλλων Λυκογιάννης

ΑΕ Σχοινά – ΑΕΚ Καμποχωρίου

Θύελλα Σταυρού – Αλιάκμων Νησελίου

Ατρόμητος Διαβατού – ΠΑΟ Παλατίτσια

δείτε ΕΔΩ βαθμολογία και σκόρερς


Πολύ σημαντικά ματς για την κορυφή της βαθμολογίας στον 2ο όμιλο της Β Ερασιτεχνικής, η ώρα έναρξης του οποίου μεταφέρεται για τις 15.30.

Η πρωτοπόρος ΑΕΠ Βέροιας θα αγωνιστεί στη Ραχιά με αντίπαλο τη Θύελλα Στενημάχου, που έχασε αρκετό έδαφος στη διεκδίκηση της εισόδου στην τετράδα ενώ την ίδια ώρα, ο ΠΑΣ Λευκαδίων αγωνίζεται επίσης εντός έδρας, με αντίπαλο τον πάντα υπολογίσιμο Εθνικό Ράχης.

Εκτός έδρας δοκιμασία για τον Αστέρα Τριποτάμου, που για να παραμείνει σε τροχιά διεκδίκησης της πρώτης θέσης πρέπει να περάσει νικηφόρα από την Πατρίδα ενώ στο πιο αμφίρροπο παιχνίδι της ημέρας, ο Ολυμπιακός Νάουσας υποδέχεται στον Άγιο Νικόλαο τον ΑΣ Γιαννακοχωρίου.

Το πρόγραμμα συμπληρώνει η αναμέτρηση ανάμεσα στον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου και τη Νέα Γενεά Νικομήδειας, δύο ομάδες που έχουν μείνει αρκετά πίσω βαθμολογικά όσον αφορά τη διεκδίκηση των τεσσάρων εισιτηρίων που οδηγούν στα play off

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο : 

Ολυμπιακός Νάουσας – ΑΣ Γιαννακοχωρίου

ΑΕΠ Βέροιας – Θύελλα Στενημάχου

ΑΣ Πατρίδας – Αστέρας Τριποτάμου

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Νέα Γενεά Νικομήδειας

Λευκάδια – Εθνικός Ράχης

Ρεπό : Ελπίδα Μονοσπίτων

δείτε ΕΔΩ βαθμολογία και σκόρερς


Ματς για όλα τα…γούστα στην αυριανή αγωνιστική μέρα της Γ Ερασιτεχνικής!

Στον 1ο όμιλο, η πρωτοπόρος ΑΕ Τρικάλων αγωνίζεται εντός έδρας με τον ουραγό Αχιλλέα Νεοκάστρου, ενώ η δεύτερη της κατάταξης Δόξα Κυψέλης, έχει δύσκολο έργο στην Ξεχασμένη κόντρα στον τοπικό ΠΟΞ.

Στο άλλο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής, η ΑΕ Καψόχωρας θα υποδεχτεί τον ΑΟ Συκιάς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο (ώρα έναρξης 10.30) :

ΑΕ Τρικάλων – Αχιλλέας Νεοκάστρου

ΑΕ Καψόχωρας – ΑΟ Συκιάς

ΠΟ Ξεχασμένης – Δόξα Κυψέλης

Στον 2ο όμιλο της Γ Ερασιτεχνικής, ο πρωτοπόρος (αλλά και νεοσύστατος) Άχθος Αρούρης θα υποδεχτεί στη Μέση τον ουραγό Φίλιππο Πολλών Νερών ενώ ο Ερμής Τριλόφου θα μεταβεί στη Νικομήδεια για να αντιμετωπίσει τον Μακεδονικό Ρόδακα.

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι την ίδια ώρα στο Ζερβοχώρι, με τον τοπικό Άτλαντα να υποδέχεται τη Δόξα Νάουσας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο (ώρα έναρξης 10.30) :

Άχθος Αρούρης – Φίλιππος Πολλών Νερών

Άτλας Ζερβοχωρίου – Δόξα Νάουσας

Μακεδονικός Ρόδακα – Ερμής Τριλόφου

Ρεπό : Παλασίδειος Ακαδημία

 

δείτε ΕΔΩ βαθμολογία και σκόρερς της κατηγορίας

error: Protected