Κατηγορίες
Super League 1

Έφτανε το εκπληκτικό γκολ του Ενσικουλού στον Ατρόμητο

Με καταπληκτικό γκολ του Ενσικουλού, ο Ατρόμητος επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού και παραμένει σταθερά στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ατρόμητος πήρε αυτό που ήθελε στο Περιστέρι, χωρίς να παίξει κάποιο θεαματικό ποδόσφαιρο. Ο Ενσικουλού με τέρμα στο 16′ σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων, με αυτό το 1-0 να αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο τον Κάναντι και την ομάδα του και φυσικά καθόλου του φιλοξενούμενους.

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, ο Ατρόμητος πήρε αυτό που ήθελε τη νίκη και παρέμεινε στο -4 από την τρίτη ΑΕΚ, πετυχαίνοντας το δεύτερο σερί τρίποντο στο πρωτάθλημα. Από την άλλη ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε να πάρει κάτι ούτε στο Περιστέρι και η θέση του είναι ακόμα πιο δύσκολη πλέον…

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Νάτσος, Μπρούνο (74′ Μπουσουλάτζιτς), Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Ούμπιδες, Μάντσον, Ενσικουλού (84′ Μανούσος), Ουάρντα (60′ Κατράνης), Κουλούρης

Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Αντιλέχου, Ντιόγκο, Τσαμπούρης, Ρεκβιασβίλι, Κονέ, Στανόγιεβιτς (69′ Νανγκίς) Ζησόπουλος, Μαρκόφσκι, Σαβαντόγκο (86′ Λιάγκας), Γιακουμάκης (24′ Μέλεγκ)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected