Super League 1

Μόνο το τρίποντο κρατά από το ματς η ΑΕΚ

Μετά το Κύπελλο, νικηφόρο ήταν και το ντεμπούτο στο πρωτάθλημα για τον Μανόλο Χιμένεθ! Η ΑΕΚ χωρίς να είναι καλή επικράτησε με 1-0 του ΟΦΗ, χάρη στο γκολ του Λιβάια από την ασίστ του Αλμπάνη!

Την τελευταία φορά που ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν στο ΟΑΚΑ ως προπονητής της ΑΕΚ ματς πρωταθλήματος, πανηγύριζε την κατάκτηση του και αποθεωνόταν από δεκάδες χιλιάδες κόσμου. Η αποθέωση υπήρξε και τώρα, αν και ο κόσμος ήταν πολύ λιγότερος από ό,τι τότε, όπως υπήρξε και η νίκη. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή για την Ένωση, η οποία δείχνει να “κερδίζει” έναν παίκτη και συγκεκριμένα τον Αλμπάνη, ο οποίος αξιοποιεί τις ευκαιρίες που του δίνει ο Ισπανός προπονητής, ακριβώς όπως έκανε και ο Λιβάια με αυτή που του έφτιαξε στο 37′ ο Έλληνας εξτρέμ για το 1-0. Καλά στάθηκε ο ΟΦΗ, ο οποίος δικαιολογημένα ζήτησε πέναλτι στο 2′, με τραυματισμό αποχώρησε από το 12′ ο Χουλτ…

Συμπερασματικά, τη νίκη ήθελε η ΑΕΚ, τη νίκη πήρε. Η νέα καλή εμφάνιση του Αλμπάνη, ο οποίος ήταν ξανά καθοριστικός, σίγουρα είναι πολύ θετικό για την Ένωση, η οποία όμως συνολικά δεν ήταν καλή. Γεγονός που κάνει ακόμη πιο σημαντική τη νίκη της. Όσο για τον ΟΦΗ, στάθηκε αρκετά καλά, έχει τη φάση του 2′ για να διαμαρτύρεται και θα συνεχίσει τον δύσκολο αγώνα του για παραμονή.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Τσόσιτς, Οικονόμου, Χουλτ (12′ Αλμπάνης), Σιμόες, Μάνταλος, Γκάλο, Μπογέ (84′ Γιαννιώτας), Κλωναρίδης (63′ Κρίστιτσιτς), Λιβάια.

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Στρέζος, Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Μιχόγεβιτς, Κοροβέσης, Κυριακίδης, Νάστος (74′ Σακόρ), Βαζ, Ναμπί, Νέιρα (59′ Φερέιρα), Γιακουμάκης (74′ Βουό).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected