Κατηγορίες
Football League

Milos Kostic, ο νέος προπονητής των Τρικάλων

Ο αντικαταστάτης του Θωμά Γράφα στον ΑΟ Τρίκαλα θα είναι ο Μίλος Κόστιτς.

Ο 47χρονος (23/11/1971) Σλοβένος τεχνικός συμφώνησε με τη διοίκηση Αϊβάζογλου και θα επιστρέψει στους ελληνικούς πάγκους μετά τον Σεπτέμβριο του 2017 όταν είχε αποχωρήσει από τον Ηρακλή.

Τελευταίος του σταθμός ήταν η Λουφτεράρι, ενώ έχει εργαστεί σε Ολίμπια Λιουμπλιάνας, Αχαρναϊκό, Ζελέζνιτσαρ, Λιρς και Ερυθρό Αστέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Milos Kostic με συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση έτους. Ο κ. Kostic, γεννημένος στην Σλοβενία στις 23 Νοεμβρίου του 1971, έχει εργαστεί στο παρελθόν, στις εθνικές ομάδες της Σλοβενίας U17 και U19, οδηγώντας και τις δύο χρονιές τις ομάδες του στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο Σλοβένος προπονητής έχει κάτσει στο πάγκο του Ερυθρού Αστέρα και της Βέλγικης Lierse ως βοηθός προπονητή και στη συνέχεια, ανέλαβε ως πρώτος προπονητής στην Σλοβένικη Krka, για να ακολουθήσει η Ζελέζνιτσαρ Βοσνίας. Στην χώρα μας έχει εργαστεί για τον Αχαρναϊκό, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις με το ποδόσφαιρο που παρουσίασε και τον Ηρακλή. Τέλος, η τελευταία ομάδα που εργάστηκε πριν έρθει στην ομάδα μας είναι η Λουφτετάρι.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΟΤ και του ευχόμαστε ”Καλή Επιτυχία”.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected