Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τι κι αν έλειπαν Καβάνι και Νεϊμάρ; Η Παρί είχε άλλους…διαβόλους να κάνουν τη δουλειά! (vid)

Ο Άνχελ Ντι Μαρία ντύθηκε Νεϊμάρ και Καβάνι μαζί και μοιράζοντας τις ασίστ σε Κιμπεμπέ και Εμπαπέ, οδήγησε την Παρί Σεν Ζερμέν στη νίκη με 2-0 επί της Γιουνάιτεντ μέσα στο Ολντ Τράφορντ. Πολύ κακό δεύτερο ημίχρονο για την ομάδα του Σόλσκιερ.

O εφιάλτης των Κόκκινων ολοκληρώθηκε με την αποβολή του Πογκμπά. To… απίθανο; Ο Μόγιες παραμένει ο μοναδικός τεχνικός της Μάντσεστερ που έχει νικήσει σε νοκ άουτ ματς της ομάδας για τη διοργάνωση από το 2011.

Χαρακτηρίστηκε ως το πιο αμφίρροπο ματς της φάσης των «16» του Champions League μετά την αποχώρηση του Ζοσέ Μουρίνιο από τη Γιουνάιτεντ και τον τραυματισμό του Νεϊμάρ.

Παρόλα αυτά η Παρί κάνοντας ένα τρομερό δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 και μαζί ένα τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση εν όψει του επαναληπτικού στην Αγγλία.

Οι Παριζιάνοι, με κορυφαίο τον Ντι Μαρία που έκανε «όργια» κόντρα στην πρώην του ομάδα, σκόραραν με τους Κιμπέπε (53′) και Εμπαπέ (60′) με τον Αργεντινό να βάζει την υπογράφη του καθώς δημιούργησε και τα δύο γκολ.

Η Γιουνάιτεντ ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική και ενδεχομένως και καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη παραδόθηκε πληρώνοντας και τις αναγκαστικές αλλαγές των Λίγκαρντ και Μαρσιάλ στην αναπαυλα.

Η ομάδα του Σόλσκιερ ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πογκμπά που χάνει τη ρεβάνς.

Συνθέσεις

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γιανγκ, Μπεγί, Λίντελοφ, Σο, Ερέρα, Μάτιτς, Λίνγκαρντ (45+4′ Σάντσες), Πογκμπά, Μαρσιάλ (46′ Μάτα), Ράσφορντ (84′ Λουκακού)

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Μπουφόν, Κέρερ, Τιάγκο Σίλβα, Κιμπέμπε, Μπερνάτ, Βεράτι (75′ Παρέδες), Ντράξλερ, Μαρκίνιος, Ντάνι Άλβες, Ντι Μαρία (81′ Νταγκμπά), Εμπαπέ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected