Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Βραδιά Europa League η αποψινή στο “Barok” Coffee-Bar, στις 19.55 το Ολυμπιακός-Ντιναμό

Το πρώτο βήμα θα επιδιώξει να κάνει απόψε (19:55) ο Ολυμπιακός που υποδέχεται την Ντιναμό Κιέβου για τη φάση των «32» του Europa League.

Μια μεγάλη ποδοσφαιρική βραδιά που κεντρίζει τα βλέμματα των φίλων της στρογγυλής θεάς και δίνει τη δυνατότητα στους θαμώνες του “Barok” Coffee-Bar (Μερκουρίου Καρακωστή το κέντρο της Βέροιας) να απολαύσουν πάνω από 5 ώρες φουλ δράσης!

Να αφήσει πίσω του την κακή εμφάνιση στην Τούμπα που τον έθεσε εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος και να δώσει τις απαντήσεις του στο Europa League θέλει ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν μια καλή εμφάνιση και παράλληλα να βάλουν ένα τέλος στην αρνητική παράδοση που έχουν με ουκρανικές ομάδες στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να κάνει τέσσερις αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα σε σχέση με το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι Τσιμίκας, Τοροσίδης ή Μεριά, Καμαρά και Ζιλ Ντίας έχουν τον πρώτο λόγο για τα βασικά πλάνα του Πορτογάλου προπονητή.

Η Ντιναμό δεν έχει επίσημο ματς μέσα στο 2019 και είναι άγνωστο κατά πόσο μέσα από τα φιλικά προετοιμασίας βγήκε μια αντιπροσωπευτική εικόνα για την κατάσταση που βρίσκεται αυτή την περίοδο.

Οι πιθανές συνθέσεις

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Σα-Τσιμίκας, Βούκοβιτς, Σισέ, Τοροσίδης ή Μεριά-Γκιλιέρμε, Καμαρά-Ποντένσε, Φορτούνης, Ζιλ Ντίας-Χασάν

Ντιναμό Κίεβου (Χάτσκεβιτς): Μπόικο-Μικολέλνκο, Μπουρντά, Καντάρ, Κετζιόρα-Μπουγιάλσκι, Τσε Τσε-Σίντκλεϊ, Σαπαρένκο, Τσιγκάνκοφ-Σολ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected