Γ Εθνική / Τοπικά

“Ερυθρόλευκο” το ντέρμπι του Βόλου! (photos)

Ο Ολυμπιακός Βόλου κέρδισε στο «classico» του Βόλου, επικρατώντας με 2-0 της Νίκης στο Πανθεσσαλικό στάδιο και πέρασε στην πρώτη θέση του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με τέρματα των Ζγκούρι και Οικονομόπουλου, πανηγυρίζοντας ένα πολύτιμο «τρίποντο», που τους οδηγεί στην κορυφή του ομίλου, μετά την ολοκλήρωση της 19ης αγωνιστικής και πιθανότατα απευθείας στη Football League, μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός Βόλου ευτύχισε να πάρει το προβάδισμα από το 1’ με κοντινό πλασέ του Ζγκούρι, ενώ στο 34’ ο Οικονομόπουλος κατάφερε με κοντινή προβολή να κάνει το 2-0, βάζοντας γερά θεμέλια για την υπόθεση νίκη. Μάλιστα, και στις δύο φάσεις την ασίστ στους συμπαίκτες του μοίρασε ο Λώττας. Αντίθετα, από την πλευρά των «κυανόλευκων» η μοναδική φάση στο πρώτο 45λεπτο ήταν η κοντινή κεφαλιά του Μαντζίρη, η οποία δεν ανησύχησε τον Γιακουμή.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός Βόλου έμεινε με 10 παίκτες από νωρίς, καθώς ο Ναζίμ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα από το 49’. Η Νίκη θέλησε να πιέσει για να πετύχει ένα τέρμα που θα τη έβαζε ξανά στο ματς, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» αντέδρασαν σωστά, κρατώντας το «μηδέν» στα μετόπισθεν. Επίσης, ο Νικολακάκης σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία στο 69’, καθώς το σουτ του δεξιού οπισθοφύλακα του Ολυμπιακού, ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ με τον Αποστολίδη, κατέληξε πάνω από τον οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Νίκης.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο goalpost.gr

Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιακουμής, Νικολακάκης (85’ Παπαϊωάννου), Μπουτζίκος, Ριζογιάννης, Οικονομόπουλος, Ναζίμ, Σερτζίνιο (91’ Σαχινίδης), Ρόκας, Μάντζιος, Λώττας (87’ Κόλα), Ζγκούρι (74’ Φλίγκος).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Μετούσι, Θ. Παπαδόπουλος, Ρόβας (84’ Τσιώλης), Παπαδήμας, Καρτσαμπάς, Ταβάρες (57’ Βουκομάνοβιτς), Ιορδανίδης, Μαντζίρης, Κέρι, Δεμηρτζόγλου (73’ Δεμηρτζόγλου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected