Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 7ος όμιλος] Πανθηραϊκός – Απόλλων Ερέτριας 1-0

Στον αγώνα που ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά στο γήπεδο των Φηρών, ο Πανθηραϊκός έπιασε την απόδοση που απαιτούσε ο αγώνας προκειμένου να κατακτήσει το τρίποντο απέναντι στον Απόλλων Ερέτριας, με τους Σαντορινιούς να επικρατούν με 1-0, σημειώνοντας την 6η φετινής τους νίκη.

Οι Ευβοιώτες από την πλευρά τους, παρατάσσοντας ένα νεανικό σχήμα, μπορεί να μην φάνηκαν απειλητικοί, αλλά κατάφεραν να σταθούν στον αγωνιστικό χώρο με αξιοπρέπεια, όντας μία ομάδα, η οποία όπως έχουν τονίσει πολλές φορές οι άνθρωποι της θέλει να αναδείξει παιδιά από τον τόπο της και να χτιστεί σωστά για το μέλλον.

Με αυτή τη νίκη ο Πανθηραίκός, σκαρφάλωσε ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα, φτάνοντας τους 26 βαθμούς και πλέον περιμένει το αποτέλεσμα στο αγώνα Χαραυγιακός – Άγιοι Ανάργυροι, όπου με νίκη ή ισοπαλία των γηπεδούχων θα παραμείνει μόνος τέταρτος.

Η ομάδα του Γιάννη Σιλεβίστα θα μπορούσε να είχε ανεβάσει ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ, αφού εκτός των πολλών ευκαιριών που δημιούργησε, είχε και 2 δοκάρια, από ένα σε κάθε ημίχρονο, με τους Μάνιας και Γαϊδαρτζή.

το φιλμ του αγώνα στο sportcyclades.gr

Συνθέσεις

Πανθηραϊκός ( Γιάννης Σιλεβίστας): Ζωντός, Χούσα, Τσίγκρος (λ.τρ. 77΄Χουζούρης), Μπιρμπίλι, Παληγεώργος, Κόντι (87΄Αγοραστός), Κονσταντίνοφ (63΄Μπουρούς), Γαϊδαρτζής, Μάνιας, Λαμπρόπουλος, Λούκας.

Απόλλων Ερέτριας (Δημήτρης Βαλκάνος): Ναβροζίδης, Μπαλόζι, Ζαχαρόπουλος, Ζμπιρλίρης, Κοντός, Καλοχωρίδης, Ατζέλι (88΄Τσαραντάνης), Ρούσσος (62΄Κικίδης), Σεόλ, Τόρα, Κολυβάς (83΄Ευγενίου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected