Κατηγορίες
Super League 1

Σπουδαία νίκη-ανάσα για τον Λεβαδειακό!

Ο Λεβαδειακός… καίγονταν για τους βαθμούς και τους κατέκτησε! Με το γκολ-πέναλτι του Τσαμπούρη (το κέρδισε ο Μαρκόφσκι από τον Άργκους) επικράτησε με 1-0 του «ανύπαρκτου» Παναιτωλικού και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα στον… μαραθώνιο της παραμονής!

«Ζωντανός» στο «κόλπο» της παραμονής έμεινε ο Λεβαδειακός, ο οποίος μετά από ένα κακό ματς κέρδισε τον Παναιτωλικό με 1-0 και δείχνει αποφασισμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με ανάλογη διάταξη και είχαν το «κοινό» πως πίσω από τους φορ τους δεν υπήρχαν «περιφερειακοί» ή «10αρια», αλλά «8αρο-10αρα», οι Στανόγεβιτς και Γκούγκα αντίστοιχα.

Πιο συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι είχαν τον Μπάγιτς στο τέρμα, τους Τσαμπούρη, Αντιλέχου, Ρεκβιασβίλι, Ντιόγκο στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Ζησόπουλο, Κονέ, Στανόγεβιτς στον άξονα, τους Νανγκίς, Σαβαντογκό στα «φτερά» και τον Μαρκόβσκι στην κορυφή της επίθεσης. Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με τον Γιαννακόπουλος κάτω από τα γκολπόστ, τους Λιάβα, Μιχάι, Αργκους, Τσοκάνη στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Τσιγγάρας, Λουσέρο, Γκούγκα στον άξονα, τους Μοράρ, Ουίλιαν στα άκρα και τον Μπαϊροβιτς φορ.

Το παιχνίδι ήταν κακό και όλα έδειχναν πως θα κρίνονταν, και αν, στο γκολ. Το πέτυχε ο Λεβαδειακός που για να τα λέμε όλα, αμύνθηκε εξαιρετικά και κράτησε με ευκολία το «μηδέν».

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μπάγιτς, Ντιόγκο, Αντιλέχου, Ρεκβιασβίλι, Τσαμπούρης, Κονέ, Ζησόπουλος, Στανόγεβιτς (90’+1′ Μητρόπουλος), Νανγκίς, Μαρκόφσκι (89′ Ιωαννίδης), Σαβαντογκό (79′ Μέλεκ).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Γιαννακόπουλος, Τσοκάνης, Αργκους, Μιχάι, Λιάβας (46′ Αμαράλ), Τσιγγάρας (71′ Μάζουρεκ), Λουσέρο, Γκούγκα, Μοράρ (45′ Μανά), Μπαΐροβιτς, Ουίλιαν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected