Κατηγορίες
Super League 1

Μεγάλο “διπλό” της Λαμίας στο Ηράκλειο, σε δυσμενή θέση ο ΟΦΗ! (βαθμολογία)

Η Λαμία έπαιξε καταπληκτικά και διέλυσε με το επιβλητικό 1-3 τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ». Στους 7 βαθμούς η διαφορά των δυο ομάδων, με τη Λαμία να κάνει τεράστιο βήμα παραμονής.

Όπως αναφέρει το speaker.gr, με τους Καραμάνο, Τομάς και Μπερτόγλιο να βρίσκουν δίχτυα, η ομάδα του Μάκη Χάβου έστησε… πάρτι με τσικουδιές στο Ηράκλειο. Μέχρι το 30′ άντεξαν οι γηπεδούχοι που προσπάθησαν να ανοίξουν το σκορ όμως δεν κατάφεραν και στη συνέχεια το πλήρωσαν.

Πλέον, η Λαμία χρειάζεται να κάνει τα βασικά για να τελειώσει οριστικά με την υπόθεση παραμονής στην κατηγορία, αρχής γενομένης από την επόμενη αγωνιστική. Η ΑΕΛ έρχεται στη Λαμία, με τους «κυανόλευκους» να ψάχνουν τη νίκη που θα τους κάνει να κοιτάζουν μόνο προς τα πάνω και ποτέ ξανά πίσω τους.

Αυτή, ήταν η δεύτερη εκτός έδρας νίκη της Λαμίας, μετά τη νίκη επί της Λάρισας. Από την άλλη, ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να φτάσει στο τρίποντο και την επόμενη αγωνιστική ταξιδεύει στο Φάληρο, για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Με 10 παίκτες τελείωσαν οι Κρητικοί το παιχνίδι, με τον Δεληγιαννίδη να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 81′ μετά από δολοφονικό μαρκάρισμα πάνω στον Τομάς.

Μετά την αποβολή για τους γηπεδούχους, η Λαμία σεβάστηκε τον αντίπαλό της και δεν προσπάθησε να δημιουργήσει κάποια επικίνδυνη στιγμή. Έτσι το πλήρωσε με τον Σακόρ να μειώνει σε 1-3 στο 86′ και να πετυχαίνει το γκολ της τιμής για τους Κρητικούς.

Από αυτή την εύκολη νίκη, γίνεται κατανοητό, πως η Δευτέρα πηγαίνει πολύ στους «κυανόλευκους», καθώς πετυχαίνουν σπουδαίες νίκες.

Συνθέσεις

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Στρέζος, Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Μιχόγεβιτς, Κοροβέσης, Μεγιάδο (76’ Κουτσιανικούλης), Κυριακίδης (62’ Σακόρ), Βαζ (67’ Νέιρα), Ναμπί, Φερέιρα, Πέρσον

Λαμία (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Σκόνδρας (46’ Ασίγκμπα), Μπεχαράνο, Δημούτσος, Μπερτόλιο (77’ Πίτι), Τομάς, Καραμάνος, Τσούκαλος (56’ Επστάιν)

Η βαθμολογία

Β
1 ΠΑΟΚ 57
2 Ολυμπιακός 48
3 ΑΕΚ 40
4 Ατρόμητος 39
5 Άρης 33
6 Παναθηναϊκός 31
7 Ξάνθη 27
8 Παναιτωλικός 27
9 Λαμία 24
10 Πανιώνιος 23
11 ΑΕΛ 22
12 Αστέρας Τρίπολης 21
13 ΠΑΣ Γιάννινα 20
14 ΟΦΗ 17
15 Λεβαδειακός 16
16 Απόλλων Σμύρνης 9
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected