Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ακαδημίας Βέροιας (photos)

Στην κατάμεστη αίθουσα γνωστού εστιατορίου στην πόλη της Βέροιας, έκοψε το Σάββατο (16/2) την πρωτοχρονιάτικη πίτας της η Ακαδημία Βέροιας.

Ο ιδρυτής της, Σάκης Σίμπος, ο πρόεδρος Κώστας Γιοβανόπουλος, η γραμματέας του συλλόγου, Σοφία Σίμπου αλλά και όλοι οι προπονητές καλωσόρισαν τους εκκολαπτόμενους αθλητές αλλά και τους γονείς τους, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Παρόντες και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Κεντρικής Μακεδονίας, κ.κ. Νίκη Καρατζιούλα και Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ του Δ.Βέροιας, κ. Στέργιος Διαμάντης αλλά και ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, Αλέξανδρος Τσαχουρίδης.

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος της Ακαδημίας Βέροιας και τέως βουλευτής, Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος ο οποίος μίλησε για τις δραστηριότητες αλλά και τους μελλοντικούς στόχους, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τους γονείς και χορηγούς, που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια.

Όλοι οι αθλητές παρέλαβαν το τσουρεκάκι και οι τυχεροί πανηγύρισαν για την επιτυχία τους, παραλαμβάνοντας το αντίστοιχο δώρο των χορηγών και ακολούθησε η κοπή της πίτας της Ακαδημίας, που ήταν φτιαγμένη στα χρώματα του συλλόγου.

δείτε φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected