Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ξανά γκέλα η Ντόρτμουντ, στο -3 η Μπάγερν! (vid)

Η Ντόρτμουντ κόλλησε στο 0-0 με την ουραγό Νυρεμβέργη και είδε τη διαφορά της από την Μπάγερν να μειώνεται στους τρεις βαθμούς.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, η απουσία του Ρόις αποδεικνύεται καταστροφική για την Ντόρτμουντ, που δεν διανύει και την καλύτερη περίοδό της. Οι Βεστφαλοί έμειναν για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, έμειναν στο 0-0 με την ουραγό Νυρεμβέργη και είδαν τη διαφορά τους από την Μπάγερν να μειώνεται στους 3 βαθμούς.

Οι παίκτες του Φαβρ ήταν μεν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια, όμως δεν είχαν τη γνωστή κινητικότητα στην επίθεση. Ο Γκέτσε απείλησε σε τρεις περιπτώσεις στο πρώτο μέρος, ενώ έπρεπε να μπει ο Αλκάθερ στην επανάληψη για να αυξηθεί κάπως η πίεση της υποτονικής Μπορούσια. Ο Ισπανός έχασε την καλύτερη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος, ο Μπρουν Λάρσεν σκόραρε στο 90’, όμως το γκολ του ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ και το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Συνθέσεις

Νυρεμβέργη (Μπόρις Σόμερς): Ματένια, Βαλεντίνι, Έβερτον, Μιλ, Λάιμπολντ, Μπέρενς, Πέτρακ, Λόβεν (77’ Μπάουερ), Κούμπο (85’ Παλάσιος), Ζρέλακ (66’ Ίσακ), Ματέους

Ντόρτμουντ (Λουσιέν Φαβρ): Μπούρκι, Βολφ, Ζαγκαντού, Βάιγκλ, Ντιαλό, Ντιλέινι (80’ Μπρουν Λάρσεν), Βίτσελ, Σάντσο, Φίλιπ (63’ Αλκάθερ), Γκερέιρο, Γκέτσε

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected