Κατηγορίες
Super League 1

Μόνο τη νίκη κρατά η ΑΕΚ (βαθμολογία)

H AEK προηγήθηκε δύο φορές απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης και πήρε τη νίκη (2-1), αλλά προβλημάτισε ξανά, ενώ κινδύνευσε με ισοφάριση στο δεύτερο μέρος! Δύο γκολ ο Μπογέ, ο Ελ Χελβέ σκόραρε για τους φιλοξενούμενους.

Στο πολικό ψύχος του ΟΑΚΑ, με τον αέρα να παρασύρει πάγκους και πινακίδες πριν την έναρξη ή και κατά τη διάρκεια του ματς, δεν ήταν και ό,τι πιο εύκολο να παίξεις καλό ποδόσφαιρο. Ειδικά όταν η κατάσταση των δύο ομάδων δεν είναι και η ιδανική. Παρ’ όλα αυτά, ΑΕΚ και Απόλλων προσέφεραν κάποιες καλές φάσεις, με την Ένωση να επικρατεί με 2-1 και να επιστρέφει στις νίκες, χάρη στην “επιστροφή” του Μπογέ. Με δύο γκολ, εκ των οποίων το ένα εντυπωσιακό, ο Αργεντίνος ήταν ο πρωταγωνιστής για τους Κιτρινόμαυρους, οι οποίοι ισοφαρίστηκαν λόγω μεγάλου λάθους του Οικονόμου…

Ο στόχος ήταν η επιστροφή στις νίκες και επιτεύχθηκε για την ΑΕΚ, η οποία -πέρα από το τρίποντο- κρατάει κυρίως την εμφάνιση του Μπογέ. Όπως και να έχει, η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ στρέφει πλέον την προσοχή της στη ρεβάνς του κυπέλλου με τον Ατρόμητο, ενώ ο Απόλλων, από την άλλη πλευρά, θα συνεχίσει τη δύσκολη πορεία του…

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

AEK (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Τσόσιτς, Οικονόμου, Μπακάκης, Κρίστιτσιτς, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας (46′ Λιβάια), Μάνταλος, Μπογέ (83′ Αλεφ), Πόνσε (68′ Αλμπάνης).

Απόλλων Σμύρνης (Μπάμης Τεννές): Χουάντερσον, Στάθης, Βαφέας, Ναδάλες, Οριουέλα, Κοντοές (64′ Ακόστα), Γκίνο (56′ Βάρκας), Μπεντινέλι (79′ Ριβέρο), Ντούρσο, Ρώσση, Ελ Χέλβε.

Η βαθμολογία

Β
1 ΠΑΟΚ 57
2 Ολυμπιακός 48
3 ΑΕΚ 43
4 Ατρόμητος 40
5 Άρης 33
6 Παναθηναϊκός 31
7 Ξάνθη 27
8 Παναιτωλικός 27
9 Λαμία 24
10 Πανιώνιος 23
11 Αστέρας Τρίπολης 22
12 ΑΕΛ 22
13 ΠΑΣ Γιάννινα 20
14 ΟΦΗ 17
15 Λεβαδειακός 16
16 Απόλλων Σμύρνης 9

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected