Κατηγορίες
Football League

Πήρε βαθμό στο Ηράκλειο η Σπάρτη

Ο Εργοτέλης δεν κατάφερε να κερδίσει την Σπάρτη, καθώς σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο και τελικά έμεινε στο 1-1 στο Παγκρήτιο Στάδιο!

Στο 26’ κέρδισε πέναλτι η Σπάρτη σε ανατροπή του Ζαχαριουδάκη από τον Προβιδάκη, με τον Μπέντο να το εκτελεί εύστοχα και να γράφει το 0-1 στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο Εργοτέλης αντέδρασε και έβγαλε αρκετές φάσεις με αποκορύφωμα την κεφαλιά του Ιατρούδη στο 41’ από την σέντρα του Κουατένγκ, με τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Πάντου.

Οι “κιτρινόμαυροι” κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 67’ έπειτα από κόρνερ του Μπουρσέλη και κεφαλιά του Μπάτζιου ενώ είχαν και άλλες φάσεις για να πετύχει το γκολ της νίκης με τον Ροβίθη στο 83’ να χάνει τεράστια ευκαιρία, όταν από ασίστ του Έφορντ, ο 27χρονος επιθετικός έπιασε το σουτ από το ύψος του πέναλτι αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά πάνω από την εστία.

το φιλμ του αγώνα στο prismanews.gr

Συνθέσεις

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Μπουτσάκης (59′ Ροβίθης), Μπαχανάκ, Προβυδάκης (46′ Κατσούρι), Μπάτζιος, Μπουρσέλης, Μπρους, Κοιλιάρας, Ιατρούδης, Έφορντ, Κουατένγκ (71′ Καπνίδης)

ΣΠΑΡΤΗ (Μαρίνος Σάτσιας): Πάντος, Κολτσίδας, Λώλος, Ζαχαριουδάκης (79’ Κράσνιο), Αρώνης, Τιεντσού, Νάτση, Αγγελόπουλος (64′ Τιράρ), Ζιεμάν, Μπέντο (33′ λ.τρ. Λόπεζ), Καινούργιος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected