Κατηγορίες
Super League 1

Αποθέωση για τον Πανιώνιο, σπουδαία εμφάνιση και νίκη κόντρα στον ΠΑΟ!

Ο πολύ κακός Παναθηναϊκός έχασε την ευκαιρία να επιστρέψει στην 5άδα, αφού έχασε εύκολα (2-0) στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο, που έκανε… άλμα παραμονής. «Κωμική» αμυντική συμπεριφορά στα γκολ των Σπιριντόνοβιτς και Σταυρόπουλου. Περίπτωση πέναλτι σε ανατροπή του Κουρμπέλη από τον Ντουρμισάι

Ο Γιώργος Δώνης που έπρεπε να διαχειριστεί των απουσία τριών ακραίων μπακ(Ινσούα, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον) ξεκίνησε με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, αριστερό μπακ τον Χατζηθεοδωρίδη, δεξί τον Πούγγουρα και τον Κολοβέτσιο με τον Μαυρομμάτη στο κέντρο της άμυνας. Κουρμπέλης, Κάτσε, Μπουζούκης στον άξονα, Άλτμαν και Χατζηγιοβάνης στα άκρα με τον Μακέντα στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη, ο Άκης Μάντζιος ξεκίνησε το παιχνίδι με τον Κότνικ στην υπεράσπιση της εστίας. Αριστερό μπακ ο Κότσιτς, δεξί ο Παπαγεωργίου και ο Ντομίνγκες με τον Σταυρόπουλο δίδυμο στα στόπερ. Μανιάτης και Κόρμπος οι δύο αμυντικοί μέσοι. Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας και Άρτσε η τριπλέτα πίσω από τον Ντουρμισάι.

Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος, πιο ουσιαστικός και σαφώς πιο συγκεντρωμένος. Απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που είχε σοβαρό αμυντικό πρόβλημα και καμία δημιουργία, η ομάδα του Μάντζιου πήρε μία υπερπολύτιμη νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Παπαγεωργίου, Ντομίνγκες, Κότσιτς, Σταυρόπουλος, Μανιάτης (79᾽Μπανανά), Κόρμπος, Σπιριντόνοβιτς (72´Τσιλούλης), Μασούρας, Άρτσε (88᾽Μπουμάλ), Ντουρμισάι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης (83᾽Δώνης), Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Κάτσε (73᾽ Μουνιέ), Κουρμπέλης, Άλτμαν, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης (61᾽Βέργος), Μακέντα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected