Κύπελλο Ελλάδος

Ο εντυπωσιακός Μάνταλος πήρε από το…χεράκι την ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ θέλει το Κύπελλο και το απέδειξε με μια επιβλητική εμφάνιση και νίκη (3-0) κόντρα στον Ατρόμητο!

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ξεκαθαρίσει ότι έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου! Κι αυτό έδειξαν με τον πιο πειστικό τρόπο στον επαναληπτικό με την ομάδα του Περιστερίου.

Λίγες ημέρες μετά την κακή εμφάνιση κόντρα στον Απόλλωνα, οι παίκτες του Χιμένεθ έβγαλαν αντίδραση κι έπαιξαν σαν να μην είχαν το 1-0 από το πρώτο ματς. Αποτέλεσμα; Να πάρει με εντυπωσιακό τρόπο την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης και παράλληλα να παίξει «χορταστικό» ποδόσφαιρο (το πρώτο και το τρίτο τέρμα είναι σπάνιας ομορφιάς).

Το γεγονός, άλλωστε, ότι έβαλε τρία γκολ κι είχε τρία δοκάρια «μιλάει» από μόνο του για την κυριαρχία της ΑΕΚ, η οποία είχε σε τρομερή βραδιά τους Πόνσε και Λιβάγια. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, οι αμφότεροι αποθεώθηκαν… Εξαιρετικός φυσικά ήταν κι ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα (51′, 71′), ενώ ο Πόνσε ήταν αυτός που είχε ανοίξει το σκορ στο 11′.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Τσόσιτς (81′ Σβάρνας), Οικονόμου, Μπακάκης, Αλεφ, Σιμόες (75′ Κρίστιτσιτς), Μάνταλος, Μπακασέτας, Λιβάια (84′ Μπογέ), Πόνσε.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Θεοδωράκης, Χατζηισαΐας (46′ Κατράνης), Καρασαλίδης (72′ Στρούγγης), Ρισβάνης, Σάκιτς, Μπρούνο, Μπουσούλαζιτς, Βασιλακάκης, Ενσικουλού, Ουάρντα (75′ Μανούσος), Κουλούρης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected