Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Ο επαναληπτικός του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο απόψε στο “Draw” Cafe

Στα θετικά αποτελέσματα επιθυμεί να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ, ύστερα από την κυριακάτικη ισοπαλία (1-1) με τον Άρη στην Τούμπα για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Απόψε στις 19.30 το “Draw” Cafe θα υποδεχτεί τους θαμώνες του για ένα ακόμη σπουδαίο παιχνίδι, αυτή τη φορά για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται τον Πανιώνιο και καλούνται να ανατρέψουν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, καθώς πριν από δύο εβδομάδες είχαν ηττηθεί με σκορ 2-1 στη Νέα Σμύρνη (19:30)

Οι απουσίες αυξήθηκαν για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος δεν υπολογίζει τους Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Μαουρίτσιο και Βαρέλα, ενώ επέστρεψε στην αποστολή ο Τόσκα.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ξανά ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Ίνγκασον και Γιαννούλη.

Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσει ο Ολιβέιρα με τον Σάχοφ, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Λημνιός και ο Μπίσεσβαρ (ή ο Ενρίκε) και ο Πέλκας θα έχει ελεύθερο ρόλο. Στην κορυφή της επίθεσης φαίνεται πως έχει το προβάδισμα ο Άκπομ αντί του Σφιντέρσκι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected