Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Στις 19.30 το ματς του ΠΑΟΚ στο “Cafe στο 90′”

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει περιθώρια λάθους στην αποψινή (19.30) ρεβάνς του κυπέλλου κόντρα στον Πανιώνιο, αν θέλει να συνεχίσει να υπερασπίζεται το τρόπαιο που κατέκτησε τον περασμένο Μάιο στο ΟΑΚΑ. Η ήττα με 2-1 στη Νέα Σμύρνη έχει βάλει σε… μπελάδες τους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον κάτοχο ΠΑΟΚ, που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι του ποδοσφαίρου, στο Cafe στο 90′ στον Σταυρό Ημαθίας!

Πάντως, η παρουσία του Ίνγκι Ίνγκασον και του Σέρτζιο Ολιβέιρα, τα δύο πιο ηχηρά μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου, έκαναν πιο εύκολη την απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου, να ξεκουράσει τον Φερνάντο Βαρέλα και να μη ρισκάρει με τον Χοσέ Μαουρίσιο, ο οποίος στον αγώνα με τον Άρη δέχθηκε ένα χτύπημα στο λαιμό, αλλά υπό άλλες συνθήκες θα ήταν κανονικά στην αποστολή, την ίδια ώρα που νοκ άουτ τέθηκαν οι τραυματίες Ομάρ Ελ Καντουρί και Λέο Ζαμπά.

Το βάθος του «ασπρόμαυρου» ρόστερ δίνει το δικαίωμα των επιλογών και των λύσεων, με τον Ρουμάνο τεχνικό να δοκιμάζει να αφήσει στον πάγκο τον Λέο Μάτος και να ξεκινάει, κατά πάσα πιθανότητα, με τον Αντρέ Βιεϊρίνια στο δεξιό άκρο της άμυνας, τον Δημήτρη Γιαννούλη στα αριστερά και στόπερ τους Ίνγκασον – Κρέσπο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected