Ποδόσφαιρο Κόσμος

Δεν τα έβαλε η Ρεάλ στην αρχή, τα έβαλε ο Σουάρες μετά! (vid)

Η Ρεάλ ήταν καλύτερη, έχασε απίθανες ευκαιρίες, αλλά απολύτως κυνική η Μπαρτσελόνα, με τρεις επιθέσεις τη διέλυσε 3-0 (1-1 το πρώτο ματς) και θα διεκδικήσει το 31ο Κύπελλο της ιστορίας της.

Έμοιαζε άναρχη, κακοστημένη, ανόρεχτη. Αμυνόταν. Πάλευε να σταματήσει τον δαιμόνιο Βινίσιους που τα έκανε όλα τέλεια και την κρίσιμη στιγμή τα πετούσε όλα στα σκουπίδια. Η μπάλα σφύριζε στην εστία του ξανά εκπληκτικού Τερ Στέγκεν και κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει.

Αρχικά το πώς δεν είχε βάλει γκολ η Ρεάλ και έπειτα πώς αυτό το Clasico έληξε με την Μπαρτσελόνα να διαλύει με 3-0 τους Μαδριλένους στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» (1-1 το πρώτο ματς) και να τους κλέβει την πρόκριση για τον έκτο διαδοχικό και 41ο της ιστορίας τους στο Κόπα ντελ Ρέι.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Ρεάλ Μαδρίτης (Σαντιάγο Σολάρι): Κέιλορ Νάβας, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Καρβαχάλ, Ρεγκιλόν, Καζεμίρο (75′ Βαλβέρδε), Κρόος, Μόντριτς, Λούκας Βάθκεθ (68′ Μπέιλ), Βινίσιους (81′ Ασένσιο), Μπενζεμά

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Λενγκλέ, Σεμέντο, Ζόρντι Αλμπα, Μπουσκέτς (85′ Αρτούρ), Σέρζι Ρομπέρτο, Ράκιτιτς, Ντεμπελέ (75′ Κουτίνιο), Μέσι, Λουίς Σουάρες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected