Super League 1

Όλα…κουλούρια στα Γιάννενα, “ζόρια” για τον ΠΑΣ (βαθμολογία)

Άλλο ένα εντός έδρας ματς χωρίς νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έμεινε στο 0-0 με την Ξάνθη, χωρίς να καταφέρει να γίνει απειλητικός και συνεχίζει να βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Γίνεται ένα παιχνίδι να λήξει 0-0 και να υπάρχει ομάδα που να έχει χάσει; Στο 0-0 των «Ζωσιμάδων» που παραχώρησε ο ΠΑΣ στην Ξάνθη ισχύει κάτι τέτοιο, καθώς οι γηπεδούχοι παρέμειναν χαμηλά, η ισοπαλία είναι σαν… ήττα και πλέον το φάσμα του υποβιβασμού έχει εδραιωθεί πάνω από τα Γιάννινα.

Ο Πετράκης ξεκίνησε με τον Νεόφυτο Μιχαήλ στο τέρμα, τους Σκόνδρα, Κάργα, Αλ. Μιχαήλ τριάδα στα στόπερ, τους Κάστρο, Γιάκο, Νικολιά στον άξονα, τον Μπουκουβάλα δεξιό μπακ-χαφ, τον Σεργκελασβίλι αριστερό και τους Λεό, Μάνο επιθετικό δίδυμο.

Ο Ράσταβατς είχε τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα γκολπόστ, τους Μπαξεβανίδη, Λισγάρα, Αλμέιδα, Κασάδο στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τον Καμαρά στον άξονα, τον Καντά δίπλα τους ως «8αρι» και τους Τζουρίσκοβιτς, Μπαριέντος, Σαρπόνγκ μεσοεπιθετική τριπλέτα πίσω από τον Γέντρισεκ.

Το αποτέλεσμα ήταν μάλλον δίκαιο. Ο ΠΑΣ ναι μεν είχε κατοχή και μεγάλο μέρος του ματς παίχθηκε στο μισό της Ξάνθης, αλλά «μεγάλη» φάση δεν έβγαλε και απειλούσε ως επί το πλείστον με στατικές μπάλες. Αντίθετα η Ξάνθη είχε τη ευκαιρία του αγώνα με τον Μπαριέντος.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Μιχαήλ, Σκόνδρας (69′ Τζημόπουλος), Κάργας, Αλ. Μιχαήλ, Κάστρο, Γιάκος (63′ Πάντελιτς), Νικολιάς, Μπουκουβάλας, Σεργκελασβίλι, Λεό (72′ Ξύδας), Μάνος.

Ξάνθη (Ράσταβατς):Ζίβκοβιτς, Κασάδο, Μπαριέντος (87′ Αμορίμ), Αλμέιδα, Ντουρίτσκοβιτς, Λισγάρας, Καμαρά, Καντά, Γέντρισεκ, Μπαξεβανίδης, Σαρπόνγκ (72′ Ντίρεσταμ).

Η βαθμολογία

Β
1 ΠΑΟΚ 58
2 Ολυμπιακός 51
3 ΑΕΚ 43
4 Ατρόμητος 40
5 Άρης 37
6 Παναθηναϊκός 31
7 Παναιτωλικός 30
8 Ξάνθη 28
9 Λαμία 27
10 Πανιώνιος 26
11 Αστέρας Τρίπολης 22
12 ΑΕΛ 22
13 ΠΑΣ Γιάννινα 21
14 Λεβαδειακός 19
15 ΟΦΗ 7
16 Απόλλων Σμύρνης 9

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected