Κατηγορίες
Football League - Γενικά

Βραζιλιάνικη υπόθεση η νίκη του Πλατανιά!

Έχοντας σε εξαιρετική μέρα τους δύο Βραζιλιάνους, Μιγκέλ και Μποσέτι, ο Πλατανιάς έφτασε σε μια πολύ σημαντική νίκη, κερδίζοντας με 3-1 τον Απόλλωνα Πόντου στα Περβόλια.

Δύο γκολ από τον Μιγκέλ και ένα από τον Μποσέτι που διαμόρφωσε το τελικό σκορ, επέφεραν τη νέα νίκη για τον Πλατανιά, που διευρύνει το αήττητο σερί του στα έξι παιχνίδια, καλπάζοντας ψηλότερα στη βαθμολογία.

Η αποβολή στο 78’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον Καραγκούνη δεν επέφερε συνέπειες για τη χανιώτικη ομάδα, αντίθετα κατάφερε να φτάσει και σε ένα τρίτο γκολ στο 87’.

Ο Απόλλων Πόντου κατάφερε ουσιαστικά να κλέψει τη… δόξα, καθώς μετά την επίτευξη του πρώτου γκολ από τον Μιγκέλ στο 33’, αμέσως μετά από τη σέντρα που ακολούθησε, ο Σουντουρά, με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη ωστόσο ο Πλατανιάς ήταν αποφασισμένος να φτάσει στη νίκη, καταφέρνοντας και πάλι με το Μιγκέλ μετά από εκτέλεση έμμεσου φάουλ μέσα στην περιοχή να φτάσει στο 2-1 στο 67’. Ο Πλατανιάς με αυτή τη νίκη φτάνει έτσι τους 32 βαθμούς και αφήνει στους 30 την ομάδα της Καλαμαριάς.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Βασιλειάδης, Ουές, Ρουσσάκης, Τσαμούρης, Μάικιτς, Στ. Ποζατζίδης, Μποσέτι, Γκατσολάρι (75’ Πουρζιτίδης), Καραγκούνης, Μιγκέλ (90’ Λάζιτς), Λουκίνας (87’ Σμυρλάκης)

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Πάτας, Καλογέρης (82’ Δημητριάδης), Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Μπάμπης, Καλαϊτζίδης, Χασομέρης, Σουντουρά, Ολαϊτάν, Κυβελίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected