Κατηγορίες
Super League 1

Έπαιζε με 10 παίκτες από το 3ο λεπτό αλλά…ποσώς τον ένοιαξε!

Ο Αστέρας Τρίπολης έπαιζε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Τριανταφυλλόπουλου στο 3′ αλλά έβγαλε τεράστιο πάθος και με ηγέτη τον συγκλονιστικό Καλτσά πήρε τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό με 3-0!

Η ομάδα της Τρίπολης πήρε μια τεράστια νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό, για την 23η αγωνιστική της Super League, παίζοντας με 10 παίκτες από το 3′.

Από λάθος του Πασαλίδη, ο Τριανταφυλλόπουλος υποχρεώθηκε σε κόκκινη κι οι συμπαίκτες του είχαν να… ανέβουν ένα βουνό. Και τα κατάφεραν.

Οι Αρκάδες δεν επηρεάστηκαν από το αριθμητικό μειονέκτημα και στο πρώτο μέρος πέτυχαν δύο γκολ (26′ Βαλιέντε και 44′ Μανιάς), ενώ είχαν ευκαιρίες για τουλάχιστον ένα γκολ ακόμα, το οποίο το πέτυχαν στο δεύτερο μέρος με τον Φερνάντεθ που διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Πλέον, οι κιτρινομπλέ είναι στους 25 βαθμούς κι η ομάδα του Αγρινίου έμεινε στους 30.

το φιλμ του αγώνα στο arcadiasports.gr

Συνθέσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε, Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Φερνάντεθ, Αραβίδης (8′ Μπελόκ), Μανιάς.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Γιαννακόπουλος, Tσιγγάρας (63′ Μαρινάκης), Μιχάι, Αργκους, Αμαράλ, Μάρκος Πάουλο (68′ Παρράς), Λουσέρο, Γκούγκα, Μάζουρεκ, Ουίλιαν, Μοράρ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected