Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 7ος όμιλος] Θύελλα Καμαρίου – Αιολικός 1-2

Την ευκαιρία για ένα θετικό αποτέλεσμα έχασε η Θύελλα Καμαρίου, η οποία στον αγώνα που ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά με τον Αιολικό, γνώρισε την ήττα με 1-2, παρότι ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Η ομάδα της Σαντορίνης μπορεί να βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, με γκολ του Ποτουρίδη, μόλις στο 1ο λεπτό, βρήκε το ψυχικό σθένος να αντιδράσει, χάνοντας την μία ευκαιρία πίσω από την άλλη.

Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε από τον Ζανελάρι στο 71ο λεπτό, κάτι που έδωσε.. φτερά στο συγκρότημα του Κώστα Μιχάλη, με την πίεση να αυξάνεται ολοένα και πιο πολύ.

Ωστόσο σε μία ανύποπτη φάση ο Αιολικός πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ με τον Λαλά στο 83′, μετά από σέντρα του Τζόρνταν, δίνοντάς του μία πολύ μεγάλη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη στον Λαλά.

Η Θύελλα παρέμεινε στους 21 βαθμούς στον 7ο Όμιλο, ενώ ο Όμιλος έφτασε με αυτή του τη νίκη τους 31, ευρισκόμενος στην πρώτη τριάδα.

το φιλμ του αγώνα στο arthografos.gr

Συνθέσεις

Θύελλα Καμαρίου (Μιχάλης): Ανδριόλας, Λυγνός (37’ Μάκο), Γελαδάρης, Μαντούσης (46′ Κλιγκόπουλος), Σπανός, Φίλων, Ερρίκος, Σιμιτσής, Μαυρομάτης (37’ Ζανελάρι), Αργυρίου, Γιαννής (89′ Δαβιλάς)

Αιολικός (Στύλος): Κουμπάς, Μπουζούρας, Κρητικός (56′ Λαλάς) Τάχιας (51′ Καπταγιάννης), Βαλιός, Τσοπανέλης, Τσουβαλτσίδης, Διαμαντίδης (78′ Φρανσίς), Ποτουρίδης (90′ Παπαδόπουλος), Βουτσιώτης, Τζόρνταν

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected