Super League 1

Ούτε σήμερα ο ΟΦΗ, πολύτιμο “Χ” η ΑΕΛ!

Ο ΟΦΗ λιγοψύχησε ξανά, ήταν φλύαρος και ανούσιος μένοντας στο 0-0 με την ΑΕΛ και πλέον τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα.

Ένας βαθμός-χρυσάφι για την ομάδα της Θεσσαλίας, στη προσπάθειά της για παραμονή στη κατηγορία με τον οποίο έφτασε τους 23 βαθμούς, ενώ για τον ΟΦΗ η υπόθεση δυσκόλεψε αφάνταστα καθώς έφτασε τους 18 και παραμένει σε πολύ δυσχερή θέση.

Σε ένα κακό πρώτο ημίχρονο ΟΦΗ και ΑΕΛ έμειναν στο 0-0 με τους Κρητικούς πάντως να μπαίνουν πιο δυνατά, αλλά χωρίς ουσιαστική απειλή προς την εστία της ΑΕΛ η οποία αμύνεται πολύ καλά. Πάντως οι «βυσσινί» δεν απείλησαν και εκείνοι από την πλευρά τους, όμως όπως είπαμε δεν δέχτηκαν σοβαρή απειλή από την ομάδα του Βέρα.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ μπήκε πιο αποφασισμένος μέσα και έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Σακόρ να σουτάρει από κοντά μετά το γύρισμα του Νέιρα και να κοντράρει πάνω στον Μόρα πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Όσο περνούσε η ώρα η ΑΕΛ κλεινόταν στα καρέ της και ο ΟΦΗ είχε το πλήρης έλεγχο του παιχνιδιού, μη δίνοντας πέναλτι σε ανατροπή του Φερέιρα.

Ο χρόνος περνούσε οι γηπεδούχοι δεν απειλούσαν την εστία της ΑΕΛ και το άγχος κυρίευε τις σκέψεις των παικτών του Χάιμε Βέρα με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί χωρίς σκορ αυτή η αναμέτρηση αφού και ο Πέρσον έχασε το άχαστο στο 89ο λεπτό, βάζοντας πλέον για τα καλά σε μπελάδες τον ΟΦΗ όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία.

το φιλμ του αγώνα στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

ΟΦΗ (Xάιμε Βέρα): Σωτηρίου, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Γιαννούλης (46′ Πέρσον), Μπράουν, Νάστος (76′ Ναμπί), Σακόρ, Νέιρα, Βαζ (72′ Γιακουμάκης), Κοροβέσης, Σόουζα.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς (90+2′ Γρομητσάρης), Μόρας, Λεοζίνιο (79′ Γιακιμόφσκι), Μπέρτος, Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Νούνιτς, Γκοΐκοβιτς (61′ Σεσέροβιτς), Φατιόν.

φωτ. gentikoule.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected