Κατηγορίες
Basket

Οι Αετοί Βέροιας ανακοίνωσαν πως αναζητούν ακίνητο για τη στέγαση των τμημάτων τους!

Όπως είχαν υποσχεθεί, οι Αετοί Βέροιας ήρθαν για να μείνουν στα αθλητικά δρώμενα της πόλης και όχι να αποτελέσουν ένα πυροτέχνημα όπως έχει συμβεί πολλάκις στο παρελθόν!

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν πριν λίγο, έκαναν γνωστή την πρόθεση τους να μισθώσουν ακίνητο με σκοπό να στεγάσουν τα τμήματα του συλλόγου και να δημιουργήσουν τον δικό τους χώρο ώστε να τον διαμορφώσουν ανάλογα με τις δικές τους ανάγκες.

Παράλληλα, γίνεται εμμέσως γνωστό πως οι διαστάσεις τις οποίες αναζητούν θα προβλέπουν τη στέγαση συλλόγων από άλλα αθλήματα ή και γι αυτά που θα ιδρυθούν από τους Αετούς.

Αναλυτικά :

“Οι Αετοί Βέροιας ανακοινώνουν την πρόθεση τους να προχωρήσουν στη μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση όλων των τμημάτων του συλλόγου.

Οι διαστάσεις του κτιρίου θα πρέπει να είναι 30μ x 15μ και ύψος 7μ, με στόχο να εγκατασταθούν στο μέλλον αθλήματα που θα ιδρυθούν ή θα φιλοξενηθούν στον συγκεκριμένο χώρο.

Η διοίκηση της ομάδας καλεί όσους ιδιοκτήτες ακινήτων διαθέτουν τις παραπάνω προδιαγραφές και βρίσκονται εντός ή στα περίχωρα της πόλης της Βέροιας να επικοινωνήσουν στο 6973220345 (Σίμος Γαβριηλίδης, πρόεδρος) ή να αποστείλουν mail στο info@simparts.gr”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected