Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α ΕΠΣ Ημαθίας – Σπουδαίο “διπλό” της Νάουσας, χαμός στην κορυφή! (σκόρερς, φύλλα αγώνος 23ης αγωνιστικής)

Οκτώ αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και η Α Ερασιτεχνική παίρνει στην…κυριολεξία φωτιά!

Αν κρίνουμε από την αγωνιστική συμπεριφορά των ομάδων, τους βαθμούς που χάνονται εκατέρωθεν αλλά και τα ντέρμπι που ακολουθούν, θεωρείται εξαιρετικά πιθανό να έχουμε (εκτός των δεδομένων play out) και διαδικασία play off για την ανάδειξη του πρωταθλητή!

Το αποτέλεσμα που… ανακάτεψε ακόμη περισσότερο την κατάσταση στην κορυφή ήταν αυτό του Ροδοχωρίου, όπου ο ΦΑΣ Νάουσα πέρασε νικηφόρα από την έδρα του ΓΑΣ και έτσι αφενός μεν διατηρήθηκε σε τροχιά κορυφής και αφετέρου “έκοψε” τον δρόμο” στον σημερινό της αντίπαλο.

Ένα αποτέλεσμα βεβαίως που έδωσε τη δυνατότητα στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας να μείνει μόνος πρώτος με 56 βαθμούς (ο “δικέφαλος” πέρασε νικηφόρα και από το ΔΑΚ Νάουσας) αλλά και στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων να περάσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, προσπερνώντας την ομάδα του Ροδοχωρίου.

“Χαμένος” της σημερινής αγωνιστικής θεωρείται και ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος, που δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Άρη Παλαιοχωρίου (απίστευτο ματς στο Πλατύ, με τον τερματοφύλακα Θεοδωρίδη να πιάνει δύο πέναλτι όσο το σκορ ήταν 0-1), ενώ στην ουρά τα πράγματα είναι ακόμη πιο συγκεχυμένα, μετά τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά…

Μόνος πρώτος στη βαθμολογία είναι ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, που επικράτησε με 2-0 του Αχιλλέα στη Νάουσα και αυτόματα αποκτά το προβάδισμα για την πρωτιά, ειδικά αν εκμεταλλευτεί την έδρα του την επόμενη αγωνιστική και επικρατήσει του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων. Και τα δύο τέρματα για την ομάδα του Σάκη Παγγούρα, σημείωσε ο Θανάσης Πετράι, σκληροτράχηλοι οι “κυανόλευκοι” που απέδειξαν και πάλι πως βρίσκονται σε αγωνιστική άνοδο.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα του ΓΑΣ Ροδοχωρίου. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου σημείωσε την 9η σερί της νίκη στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά κόντρα στην ΑΕ Χαρίεσσας, ενώ δύο τέρματα σημείωσε ο Αντώνης Παρσόπουλος, ο οποίος έχει σκοράρει στα 6 από τα 7 τελευταία παιχνίδια των “πρασίνων” και βάζει πλώρη για το “Χρυσό Παπούτσι” της κατηγορίας!

Το ντέρμπι της ημέρας ήταν αναμφισβήτητα αυτό στο Ροδοχώρι. Οι γηπεδούχοι είχαν τις περισσότερες αριθμητικά ευκαιρίες, με πιο κλασικές τα δύο δοκάρια στον αγώνα, όμως ο ΦΑΣ (στο ντεμπούτο του Βασίλη Αργυρίου στον πάγκο του) ήταν πιο αποτελεσματικός και στο διάστημα 71′-77′ κατόρθωσε να σημειώσει δύο γκολ (Κερμανίδης-Καραγιάννης) τα οποία και του έδωσαν την πολύτιμη νίκη.

“Τρελό” ματς την ίδια ώρα στο Πλατύ! Οι φιλοξενούμενοι “πάγωσαν” τους “πράσινους” στο ξεκίνημα του αγώνα και με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αρίστου Μιχαηλίδη, πήραν από νωρίς το προβάδισμα στο σκορ. Οι γηπεδούχοι όμως δεν πτοήθηκαν και είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες να ισοφαρίσουν, όμως αστόχησαν σε ισάριθμα πέναλτι! Πρόσωπο και των δύο στιγμιοτύπων ο Γιάννης Θεοδωρίδης, που απέκρουσε τις εκτελέσεις των Μοσχόπουλου και Καραντουλαμά, κρατώντας έτσι το 0-1 και μάλιστα μέχρι το 64ο λεπτό, όταν νικήθηκε για πρώτη (και τελευταία φορά) στον αγώνα από τον Κώστα Χαλβατζή.

Ανοιχτό ματς, με έξι γκολ και άλλες τόσες κλασικές ευκαιρίες στον Κοπανό! ΓΑΣ και Κεραυνός Επισκοπής “διαφήμισαν” το ποδόσφαιρο, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο σκορ με τον Κώστα Ντέλλα και τους “κιτρινόμαυρους” να κάνουν την ανατροπή και μάλιστα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Ακολούθησε η μείωση από τους φιλοξενούμενους, που μπήκαν προσωρινά στο παιχνίδι, για να έρθει το “κερασάκι” από τον Σπανό για να “σφραγιστεί” η 11η φετινή νίκη του ΓΑΣ Κοπανού.

Μετά από ένα “στείρο” πρώτο ημίχρονο, το Μακροχώρι βρήκε τις επιθετικές λύσεις κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και πήρε το πολύτιμο τρίποντο. Οι γηπεδούχοι, αφού δεν κατάφεραν για 45 λεπτά να “ξεκλειδώσουν” την “πράσινη” άμυνα, βρήκαν τον τρόπο και με τέσσερα γκολ στο υπόλοιπο μισό του αγώνα, έφτασαν στους 25 βαθμούς.

Πολύ σημαντικό τρίποντο και για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, που πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Η ομάδα του Γιάννη Καψαλιάρη πήρε το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα μετά τις 26/1 όταν είχε επικρατήσει του Φίλιππου Μελίκης και αν κάνει το χρέος του το επόμενο Σάββατο με τον Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας, θα βάλει ένα ακόμη λιθαράκι για την παραμονή. Δύο γκολ για τους “κυανόλευκους” σημείωσε ο Τάσος Τσακαλίδης και ένα ο Μανώλης Κούβαρος.

Τέλος στη Μαρίνα, σημειώθηκε το σκορ της ημέρας. Ο Φίλιππος Μελίκης αγνοούσε τη νίκη για μεγάλο χρονικό διάστημα (τελευταία επί του Άρη Παλαιοχωρίου στις 8/12/2018) και τα κατάφερε κόντρα στον “ανταγωνιστή” ΑΟΜ. Οι “ερυθρόλευκοι” σημείωσαν τέσσερα γκολ σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα, την ώρα που οι γηπεδούχοι (διαμαρτυρήθηκαν έντονα για διαιτητικές αποφάσεις, ενώ στο τέλος κλήθηκε και η αστυνομία μετά από τους διαιτητές του αγώνα) έχασαν έδαφος για την αποφυγή των play out.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, οι σκόρερς και τα φύλλα αγώνος :

Αγροτικός Αστέρας Πλατέος – Άρης Παλαιοχωρίου  1-1 (64′ Χαλβατζής / 7′ Μιχαηλίδης Α. πεν)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κελεσίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Κωστούλη και Μπογιατζόγλου

Συνθέσεις

Αγρ.Αστ.Πλατέος : Μουσκεφτάρας, Μοσχόπουλος, Ιορδανόπουλος, Μπαντής, Χαραλαμπίδης (88′ Ορφανός), Χαλβατζής, Ελευθεριάδης (61′ Σερμπίνης), Αναστάσης, Καραούσογλου (54′ Κίρτσογλου), Αντωνίου (71′ Κούκλης), Καραντουλαμάς

Άρης Παλαιοχωρίου : Θεοδωρίδης, Ρογιάννης, Παρσόπουλος, Βασίλείου, Σαρακατσιάνος, Χατζόπουλος, Παπαδόπουλος (69′ Χρυσάφης), Παναπακίδης, Μπακιρτζής (90′ Χότζα), Μιχαηλίδης Α. (86′ Σκρέτα), Νικολόπουλος


Αχιλλέας Νάουσας – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας  0-2 (10′-45′ Πετράι)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παπαγγελής, με βοηθούς τους κ.κ. Μερκενίδη και Σταγγόπουλο από την ΕΠΣ Μακεδονίας

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : ενημερώνεται…

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : ενημερώνεται…


ΓΑΣ Κοπανού – Κεραυνός Επισκοπής  4-2 (52′ Πρόιος Χ., 66′ Μπούφι, 77′ Παρθενόπουλος, 86′ Σπανός / 49′ Ντέλλας, 84′ αυτογκόλ)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Τράντο και Γκόγκα

Συνθέσεις

ΓΑΣ Κοπανού : Κασαπίδης, Τζιβάρας (89′ Ορμανίδης Σ.), Γρυπούδης, Πρόιος Δ. (63′ Οικονόμου Χ.), Χαραλαμπίδης, Οικονόμου Α., Μπούφι, Μποζίνης, Παρθενόπουλος, Σπανός (90′ Κοτσάλης), Πρόιος Χ.

Κεραυνός Επισκοπής : Προδρόμου, Τσόπτσης, Καρυπίδης, Μουζάκι, Βοτάρης, Τουμαράς, Αναστασιάδης, Δήμου, Σγούρος, Λούρης, Ντέλλας


Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΑΕ Χαρίεσσας  3-0 (22′ πεν-48′ Παρσόπουλος, 38′ Λίτσι)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Αργυρίου και Γκόγκο

Συνθέσεις

Μ.Αλεξ.Τρικάλων : Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ (70′ Βουλγαράκης), Κιρκιλιανίδης Η., Τσιρίδης, Πέτκος, Κιρκιλιανίδης Γ. (60′ Βλάχος), Σωτηράκης, Αναδόλου, Ανδρίτσος, Παρσόπουλος (70′ Παπαδόπουλος Α.), Λίτσι (60′ Παπαδόπουλος Ε.)

ΑΕ Χαρίεσσας : Ηλιάδης, Πανάγος, Αναδός, Λύτης, Πίτος, Μπάμπος (75′ Σαρακατσιάνος), Κοτσογιαννίδης, Αμπαρλής (50′ Διτσόλας), Τηλκερίδης, Ίντος, Δημητρούσης


Μακροχώρι – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας  4-0 (58′ Τσακαλίδης πεν, 72′ Λουκίδης, 80′ Δημητριάδης, 85′ Ηλιάδης)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Ρηγόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Μουσενίκα και Μπέκα

Συνθέσεις

Μακροχώρι : Θεοδοσιάδης, Δημητριάδης, Τσολακίδης, Τσιάμπας Κ., Δαλήγγαρος (85′ Ψάλτης Ρ.), Ηλιάδης, Τσακαλίδης, Λιλιόπουλος, Γκιλιόπουλος (77′ Ψάλτης Ν.), Πίκος (46′ Πατσιαβούρας), Χολέβας (70′ Λουκίδης).

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας : Μηλώσης, Μελιόπουλος, Εμμανουηλίδης, Δαδόπουλος, Χατζηκυριακίδης, Ρηγόπουλος, Κώτελης, Δήμου (75′ Μοτσιόπουλος), Σουλιώτης Γ. (61′ Σουλιώτης Α.), Χρυσόπουλος Σ., Ντόβας


ΑΟ Μαρίνας – Φίλιππος Μελίκης  1-4 (61′ Τσαλίλης / 6′-35′ Πιτσάβας, 37′-52′ Μαμουτόπουλος)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Ιασωνίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Μαργαρίτη και Λαζάρου

Αποβολή : Γκότσης (μετά τη λήξη)

Συνθέσεις

ΑΟ Μαρίνας : Aντιφάκος, Πουτακίδης, Τσέλιος Κ., Ιωαννίδης (46′ Γκότσης), Αγγελίδης, Γραμματικός, Δήμου, Τσαλίλης, Δάτσης (46′ Ντατσής), Καραγκούνης (46′ Τσέλιος Α.), Τερζόπουλος (70′ Παπουτσής)

Φίλιππος Μελίκης : Τσιώμος, Κακαγιάννης, Παρσόπουλος, Λουμάνι, Πιτσάβας, Τραούδας, Μαμουτόπουλος, Περπερίδης (16′ λ.τ. Ντόβας), Παράσχος (46′ Μπουκουβάλας), Τσιλίκας, Καραγκιοζόπουλος


Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – Εθνικός Κλειδιού  3-0 (43′-71′ Τσακαλίδης, 51′ Κούβαρος Ε.)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Παζαρτζικλή και Βαλκάνο

Συνθέσεις

Μ.Αλεξ.Αγ.Μαρίνας : Ευαγγελόπουλος (80′ Κούβαρος Α.), Τουλουμτζής, Κούβαρος Ε., Κουβατσίδης, Βοριαζίδης, Νιογκάνα, Συμπεθέρης (66′ Γκιουλέκας), Σερασκιέρης, Τσακαλίδης (72′ Κουτρουλιάς), Ευθυμίου, Πέτγαζλης (46′ Τριανταφυλλόπουλος)

Εθνικός Κλειδιού : Χατζηπαναγής, Μαντζάνας, Δούλιας, Καλυβιώτης Δ., Παρασχόπουλος (83′ Δρακούλης), Οικονομόπουλος, Κακατάτσιος (73′ Κέτι), Καϊμακαμίδης Τ., Αντωνιάδης (75′ Τούνης), Κεχαγιάς Α., Καϊμακαμίδης Α.


ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΦΑΣ Νάουσα  0-2 (71′ Κερμανίδης, 77′ Καραγιάννης)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Χαλατζιούκα

Συνθέσεις

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Ιωακειμίδης, Παπαδόπουλος Ν. (75′ Τενεκετζή), Λίπε, Ασλάνογλου, Μαγγίζης, Μπρέγκου, Ρίσσου (75′ Κοτζαχρήστος), Ουέλινγκτον, Πατατούκας (63′ Βούλγαρης), Νίκου (80′ Φράγγης), Μουρουζίδης

ΦΑΣ Νάουσα : Νομικός, Παπακωνσταντίνου (88′ Γατουρτζίδης), Αθανασιάδης, Μαντώς, Περηφανόπουλος, Νύρλας, Παντζαρτζίδης (86′ Λαφάρας), Τόσιος (57′ Κερμανίδης), Καραγιάννης, Λαμπριανίδης, Δασκαλάκης (83′ Γιαμαλίδης)

Βαθμολογία

Β
1 ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 56
2 Μ.Αλεξ.Τρικάλων 55
3 ΓΑΣ Ροδοχωρίου 53
4 ΦΑΣ Νάουσα 50
5 Αγρ.Αστ.Πλατέος 47
6 ΓΑΣ Κοπανού 37
7 ΑΕ Χαρίεσσας 27
8 Κεραυνός Επισκοπής 27
9 Μ.Αλεξ.Αγ.Μαρίνας 26
10 Μακροχώρι 25
11 Άρης Παλαιοχωρίου 25
12 Αχιλλέας Νάουσας 24
13 ΑΟ Μαρίνας 18
14 Εθνικός Κλειδιού 14
15 Φίλιππος Μελίκης 12
16 Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας 4

Σκόρερς

Καραντουλαμάς Αγρ.Αστ.Πλατέος 24
Παρσόπουλος Μ.Αλεξ.Τρικάλων 24
Αργυρόπουλος ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 23
Μουρουζίδης ΓΑΣ Ροδοχωρίου 20
Μπρέγκου ΓΑΣ Ροδοχωρίου 16
Ντέλλας Κεραυνός Επισκοπής 14
Παρθενόπουλος ΓΑΣ Κοπανού 13
Ανδρίτσος Μελίκη/Τρίκαλα 9
Μαμουτόπουλος Φίλιππος Μελίκης 9
Σπανός ΓΑΣ Κοπανού 9

Επόμενη αγωνιστική (24η, 16/3)

Αχιλλέας Νάουσας – Αγροτικός Αστέρας Πλατέος

Άρης Παλαιοχωρίου – ΓΑΣ Κοπανού

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Κεραυνός Επισκοπής – Μακροχώρι

ΑΕ Χαρίεσσας – ΑΟ Μαρίνας

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας

Φίλιππος Μελίκης – ΓΑΣ Ροδοχωρίου

Εθνικός Κλειδιού – ΦΑΣ Νάουσα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected