Διάφορα

Τα νεότερα της κατάστασης της υγείας του Γρηγόρη Τρούπκου

Το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα στις 07.30 το πρωί στη διασταύρωση του Σ.Σ. της Νάουσας, συντάραξε για μια ακόμη φορά την κοινωνία της Ημαθίας.

Στο ΙΧ επιβατικό που είχε κατεύθυνση από Νάουσα προς τη διασταύρωση, επέβαινε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΦΑΣ Νάουσα και του Ολυμπιακού, Γρηγόρης Τρούπκος ο οποίος συγκρούστηκε με προπορευόμενο βαν γνωστής εταιρίας διανομής γαλακτοκομικών προϊόντων.

Η σύγκρουση, όπως αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες, ήταν σφοδρή και μάλιστα όπως χαρακτηριστικά περιγράφουν, θεώρησαν πως εξερράγη κάποιος μηχανισμός.

Κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και η Αστυνομία και ξεκίνησε άμεσα ο απεγκλωβισμός του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.

Ακολούθησε η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας, όπου αποφάσισαν την άμεση διακομιδή του στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, καθώς η κατάσταση του κρίθηκε ιδιαίτερα σοβαρή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sportsup.gr, ο Γρηγόρης Τρούπκος φέρει σοβαρά τραύματα στη θωρακική χώρα και του έγινε τραχειοστομία, ενώ βρίσκεται σε καταστολή.

Οι θεράποντες ιατροί θα αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν σε επέμβαση, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται τόσο ο αδελφός του Θωμάς (προπονητής αυτή την περίοδο σε Θύελλα Στενημάχου και Ακαδημία Βέροιας) όσο και συγγενείς και φίλοι.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη, θα ενημερώσουμε άμεσα ενώ αμέτρητα είναι τα μηνύματα που δεχόμαστε, τόσο από φίλους του Γρηγόρη όσο και πρώην του συμπαίκτες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected