Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ανατροπή και ξανά στο -1 η Λίβερπουλ! (vid)

Η Λίβερπουλ, που βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Μπέρνλι, έκανε την ανατροπή με τους Φιρμίνο και Μανέ και με το 4-2 πλησίασε ξανά στον ένα βαθμό από την κορυφή και την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.

Η μάχη στην Premier League για την κατάκτηση του τίτλου γίνεται όλο και πιο έντονη στην τελική ευθεία της σεζόν, με τις Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ να πηγαίνουν σχεδόν… χέρι-χέρι.

Μετά τη χθεσινή επικράτηση των Πολιτών επί της Γουότφορντ, οι Ρεντς ήθελαν πάση θυσία τη νίκη επί της Μπέρνλι για να διατηρηθούν στον ένα βαθμό πίσω από την κορυφή.

Και μπορεί οι παίκτες του Κλοπ να αγχώθηκαν, μένοντας πίσω στο σκορ στο ξεκίνημα, ωστόσο πριν το ημίχρονο είχαν φροντίσει με τους Φιρμίνο και Μανέ να πάρουν το πάνω χέρι για να φτάσουν στο δεύτερος μέρος στο τελικό 4-2 (με γκολ ξανά από τους Φιρμίνο και Μανέ), συνεχίζοντας την καταδίωξη της Σίτι.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

Λίβερπουλ (Γίργκεν Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ (Στάριτζ 86′), Φαν Ντάικ, Μάτιπ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ (Χέντερσον 68′), Λαλάνα (Κεϊτά 77′), Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο

Μπέρνλι (Σον Ντάις): Χίτον, Τέιλορ, Μι, Ταρκόφσκι, Μπάρντσλεϊ, Γουέστγουντ, Κορκ, ΜακΝιλ, Χέντρικ (Γκούντμουντσον 79′), Μπάρνς (Βίντρα 86′), Γουντ (Κράουτς 79′)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected