Κατηγορίες
Διάφορα

Η συγκλονιστική αφήγηση του Αντώνη Μαυρόπουλου, του ανθρώπου που δεν πρόλαβε τη μοιραία πτήση για Αιθιοπία! (vid)

Ο Αντώνης Μαυρόπουλος ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως είναι ο μόνος που σώθηκε από την μοιραία πτήση των Αιθιοπικών Αερογραμμών με τους 157 νεκρούς.

Περιέγραψε πως έκανε ακόμα και καυγά στους υπαλλήλους που δεν τον άφηναν να επιβιβαστεί για λίγα λεπτά. «Έβλεπα τους τελευταίους επιβάτες να μπαίνουν μέσα αλλά ήταν κλειστή η πύλη και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Ζήτησα τα ρέστα όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις».

Μπορεί η κλήρωση του Τζόκερ να ανέδειξε έναν υπερτυχερό το βράδυ της Κυριακής (10/03/2019) όμως ο κ. Αντώνης Μαυρόπουλος κέρδισε κάτι πολυτιμότερο από τα εκατομμύρια του Τζόκερ, κέρδισε την ίδια του την ζωή. Ο Έλληνας επιχειρηματίας, λόγω φοβερών συμπτώσεων δεν μπήκε στην πτήση των Αιθιοπικών Αερογραμμών με τους 157 νεκρούς. Περιέγραψε με συγκλονιστικά λόγια στον ΣΚΑΙ, όλα όσα έζησε και πως μια αόρατη δύναμη τον κράτησε έξω από την μοιραία πτήση.

«Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ γιατί είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσει κανείς όλο αυτό που έγινε. Σιγά – σιγά όσο περνάει ο καιρός ερχόμαστε όλο και πιο κοντά με την πραγματικότητα. Καταλαβαίνω πόσο δίπλα πέρασα και από την άλλη στενοχωριέμαι και συντρίβομαι για τους ανθρώπους που χάθηκαν. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση. Ξέρετε τι γίνεται; Είμαι μια από τις περιπτώσεις που μπορεί πραγματικά να σου αλλάξουν την ζωή. Κάποιος φίλος μου είπε ότι «σου δόθηκε δώρο μια δεύτερη ζωή. Φρόντισε να την ζήσεις όπως θέλεις»», είπε ο κ. Μαυρόπουλος.

Αιθιοπία: Ανατριχιαστική ανάρτηση από τον Έλληνα που «ξεγέλασε» τον θάνατο στην συντριβή…

Και συνέχισε: «Χάσαμε ανθρώπους που τους ξέραμε. Γνωστούς, φίλους και είναι συγκλονιστικό να ξέρεις ότι χάθηκαν για το τίποτα μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Δεν μπήκα στην πτήση από τύχη. Αυτό που με έσωσε ήταν ότι δεν είχα δώσει βαλίτσα. Επειδή ήξερα ότι ήταν μικρή η διαφορά μεταξύ δυο πτήσεων γιατί αν είχα δώσει βαλίτσα θα με περίμεναν οπωσδήποτε. Η πτήση ήταν 08.15 και εγώ έφτασα στην πύλη 08.03 και είχε κλείσει. Πήγα και διαμαρτυρήθηκα γιατί δεν ήταν δική μου ευθύνη. Οι πτήσεις ήταν στην ώρα τους και κακώς δεν με περίμεναν. Έβλεπα τους τελευταίους επιβάτες να μπαίνουν μέσα αλλά ήταν κλειστή η πύλη και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Ζήτησα τα ρέστα όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Τέλος πάντων οι άνθρωποι μου έβγαλαν ένα εισιτήριο για μετά από 3 ώρες να φύγω με την επόμενη πτήση. Μου ζήτησαν συγγνώμη. Ήταν πολύ ευγενικοί. Περίμενα αναγκαστικά. Δεν ήξερα τίποτα. Μετά από 3 ώρες πήγα να επιβιβαστώ. Μου είπαν: «δεν μπορείτε να επιβιβαστείτε γιατί είστε ο μοναδικός που δεν μπήκε στην πτήση που αγνοείται». Μέχρι την ώρα εκείνη 10.50 αγνοούνταν η πτήση. Μου έφυγε η γη κάτω από τα πόδια. Είναι ένα συγκλονιστικό συναίσθημα. Να είναι μια αφορμή να γίνουν κάποιες αλλαγές. Να δούμε την ζωή με άλλο μάτι. Τέτοιες ευκαιρίες δεν δίνονται πάντα».

Ακούστε τον κ. Αντώνη Μαυρόπουλο

Στην μακροσκελή ανάρτηση που έκανε την Κυριακή στο Facebook ο κ. Μαυρόπουλος για να διαχειριστεί περισσότερο το σοκ, όπως έγραψε, έχουν μπει γνωστοί και άγνωστοι στον ίδιο και μοιράζονται μαζί του την χαρά και σχολιάζουν την τύχη που είχε ο συγκεκριμένος άνθρωπος.

*απόδοση : newsit.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected