Κατηγορίες
Super League 1

Σπουδαία “παράσταση” του Παναιτωλικού, έφτασε τα πέντε γκολ με Πανιώνιο! (βαθμολογία)

Εξαιρετική παρουσία από έναν Παναιτωλικό “χάρμα ιδέσθαι”, που διάλυσε τον Πανιώνιο με 5-0 και το τελικό σκορ τον αδικεί!

Η ομάδα άγγιξε το τέλειο, έκανε ότι ήθελε μέσα στο γήπεδο και απέδειξε πως μπορεί να παίξει μπάλα υψηλού επιπέδου.

Ο Τραϊανός Δέλλας ξεκίνησε με τον Γιαννακόπουλο κάτω από τα γκολπόστ, τους Μαρινάκη, Άργκους, Μιχάι, Αμαράλ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Τσιγγάρα, Ντίας στον άξονα, τους Μανά, Ουίλιαν στα άκρα και τον Μάζουρεκ πίσω από τον Μπαϊροβιτς. Μόλις στο 6′ ο Άργκους «νίκησε» τον Ντομίνγκες στον αέρα και άνοιξε το σκορ, για να πάρει μετά τη σκυτάλη ο Μπαϊροβιτς, ο οποίος πήρε πάσα-πάρε βάλε από τον Μανά και διπλασίασε τα τέρματα των «κυανοκίτρινων».

Οι οποίοι έδειχναν ασταμάτητοι και στο 40′ ο κοντός δαίμονας Μάζουρεκ, έστειλε με εξαιρετική κεφαλιά-λόμπα, την μπάλα για 3η φορά στα δίχτυα των «κυανέρυθρων».

Όπως αναφέρει το agrinio-sports, τα «καναρίνια» ήταν τα απόλυτα «αφεντικά» του ματς και στο 49′ ο Μανά έδωσε νέα ασίστ, αυτή τη φορά στον Μάζουρεκ για το 4-0. Κάπου εκεί ο ρυθμός έπεσε, αλλά ο Παναιτωλικός συνέχισε να κυριαρχεί. Στο 59΄οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κότσιτς (θα μπορούσε από το πρώτο ημίχρονο να δει απευθείας κόκκινη για χτύπημα στον Μανά) και ο Ουίλιαν στο 72′ σαν σε προπόνηση, διαμόρφωσε από κοντά το τελικό σκορ.

Μάλιστα μετά το 80′ οι Αμαράλ και Ντίας (έπαιξε και φορ μετά την αποχώρηση του Μπαΐροβιτς καθώς ο Σουηδός πρέπει να «προστατευτεί» αφού είναι ο μόνος διαθέσιμος φορ), απώλεσαν πολύ καλές ευκαιρίες για να χριστούν σκόρερ.

Η ομάδα δεν είχε παίκτη που να υστέρησε, αλλά ο Μάζουρεκ με δύο γκολ και μία ασίστ (το κόρνερ στη φάση του 6′ όπου σκόραρε ο Άργκους) και οι Μανά (δύο ασίστ), Ουίλιαν (ένα γκολ) ήταν μακράν οι κορυφαίοι του, μαζί βέβαια με τον ακούραστο Ντίας… που ίσως είναι ακόμη στο γήπεδο και τρέχει.

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Τσιγγάρας (71′ Γκούγκα), Μιχάι, Αργκους, Αμαράλ, Μαρινάκης, Ντίας, Μπάιροβιτς (62′ Μάρκος Πάουλο), Μανά, Ουίλιαν, Μαζουρέκ (75′ Βασιλούδης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Μανόιλοβιτς (52′ Μαλέρμπ), Σταυρόπουλος (52′ Μπανανά), Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου, Κότσιτς, Κόρμπος, Μακσίμοβιτς, Μανθάτης, Άρσε, Μπουμάλ, Ντουρμισάι.

Η βαθμολογία

Β
1 ΠΑΟΚ 64
2 Ολυμπιακός 57
3 ΑΕΚ 44
4 Ατρόμητος 43
5 Άρης 37
6 Παναιτωλικός 33
7 Παναθηναϊκός 32
8 Ξάνθη 29
9 Λαμία 29
10 Αστέρας Τρίπολης 26
11 ΑΕΛ 26
12 Πανιώνιος 26
13 ΠΑΣ Γιάννινα 22
14 Λεβαδειακός 20
15 ΟΦΗ 19
16 Απόλλων Σμύρνης 10
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected