Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Διαιτησία

Ημαθιώτικη τριπλέτα στη Σιάτιστα, Μαλούτας στη Νεοκαισάρεια. Όλοι οι ορισμοί της 22ης αγωνιστικής στη Γ Εθνική

Ανακοινώθηκαν σήμερα (13/4) από την ΚΕΔ, οι διαιτητές και βοηθοί της 22ης αγωνιστικής στη Γ Εθνική, που διεξάγεται την Κυριακή 17/3.

Οι Γιώργος Μελτζανίδης, Στέφανος Παρασίου και Κώστας Πίτος από την Ημαθία ορίστηκαν στην αναμέτρηση του Μακεδονικού Σιάτιστας με τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας για τον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής, με παρατηρητή διαιτησίας τον Βασίλη Μπίττα από την ΕΠΣ Ηπείρου.

Την ίδια ώρα στη Νεοκαισάρεια και στην αναμέτρηση του Αχιλλέα με τη Νίκη Βόλου, η ΚΕΔ επέλεξε διαιτητή τον Δημήτρη Μαλούτα από την Ημαθία, με βοηθούς τους Χρήστο Δεμερτζή και Θανάση Δέλλιο από την Πιερία. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Χαράλαμπος Κωστούδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Όσον αφορά τις ομάδες της Ημαθίας, τον αγώνα της Βέροιας στο Αμύντιο θα διευθύνουν οι Μπουμαρσόπουλος, Στάικος και Πατέτσος από τη Λάρισα, ενώ στο Μελιτέας Μελίτης – Νίκη Αγκαθιάς θα βρεθούν οι Σταύρος Τσιμεντερίδης, Θεόδωρος Τζιουβάρας και Αλέξανδρος Μπαλιάκας από την Κοζάνη, με παρατηρητή διαιτησίας τον Γρηγόρη Ρόντσο από την Καστοριά.

δείτε τους ορισμούς ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P