Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Με Γιάννη Κερλίδη στον πάγκο του σήμερα ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου!

Ένα πρόσωπο – έκπληξη κάθισε σήμερα στον πάγκο του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, στην νικηφόρα αναμέτρηση των “κιτρινομπλέ” με τη Βέροια για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ημαθίας.

Ο λόγος για τον Γιάννη Κερλίδη, ο οποίος αθόρυβα και χωρίς να υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση από την ομάδα, καθοδήγησε τον ΓΑΣ στο σημερινό ματς και αναμένεται και επίσημα να αναλάβει τα ηνία με στόχο να την οδηγήσει στην κατάκτηση του φετινού νταμπλ.

Ο 49χρονος (7/8/69) τεχνικός ήταν προπονητής στον Μακεδονικό Φούφα, η οποία πρωταγωνίστησε πέρσι στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνική και στο τέλος κατετάγη στην 3η θέση της βαθμολογίας. Ο απολογισμός για τον έμπειρο τεχνικό ήταν 13 νίκες, 4 ισοπαλίες και 6 ήττες, ενώ παλαιότερα εργάστηκε με επιτυχία σε ΦΑΣ Νάουσα (2013/14), Μακροχώρι (2014/15) και Καμπανιακό (2016/17).

Το καλοκαίρι του 2018 είχε ανακοινωθεί στο πόστο του βοηθού του Πάουλο Κάμπος στον Πλατανιά, όμως ο ίδιος αποφάσισε να αποχωρήσει μετά από διαφωνία του με τη διοίκηση των “ερυθρολεύκων”.

Nα σημειώσουμε πως η έλευση του Γιάννη Κερλίδη δεν σηματοδοτεί την αποχώρηση του Δημήτρη Κοτζάμπαση, αλλά την παραμονή του στο τεχνικό επιτελείο ως άμεσος βοηθός του νέου τεχνικού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected