Basket

Συνεχίζουν στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα μπάσκετ το 1ο ΓΕΛ Βέροιας και το 1ο ΓΕΛ Έδεσσας (photos+vid)

Δύο αγώνες ήταν προγραμματισμένοι σήμερα (13/3) στο ΔΑΚ “Βικέλας”, στα πλαίσια της δεύτερης φάσης του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος, ωστόσο μόνο το ένα διεξήχθη.

Σ αυτό, το 1ο ΓΕΛ Βέροιας επικράτησε με 56-45 του 1ου ΓΕΛ Γιαννιτσών και θα συνεχίσει στη διοργάνωση ενώ το ματς των κοριτσιών ανάμεσα στο 2ο ΓΕΛ Βέροιας και το 1ο ΓΕΛ Έδεσσας δεν έγινε και προκρίθηκε χωρίς αγώνα η ομάδα της Πέλλας.

Η αναμέτρηση των αγοριών είχε έντονο ρυθμό αλλά ένα ξεκάθαρο φαβορί κι αυτό επιβεβαιώθηκε στο παρκέ. Το 1ο ΓΕΛ Βέροιας, έχοντας στις τάξεις του τους Φραγκίσκο Καραθανάση και Φίλιππο Ιωαννίδη (αμφότεροι παίκτες του ΑΟΚ Βέροιας, που αγωνίζεται στη Γ Εθνική), επικράτησε με 56-45 του 1ου ΓΕΛ Γιαννιτσών, που έπαιξε με πάθος, προσπάθησε με κάποια ξεσπάσματα να φτάσει στο σκορ αλλά δεν τα κατάφερε.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ. Γεωργιάδης και Κορδάλης. Ιατρός αγώνα ο κ. Κυριάκος Γατουρτζίδης.

Συνθέσεις

1ο ΓΕΛ Βέροιας : Καρανάτσιος, Νικάι, Καραθανάσης, Ιορδανίδης, Παπάς, Αβραμίδης, Ιωαννίδης, Πέπι, Δαμιάλης, Λυκοστράτης, Σούλης, Χρυσοστομίδης

1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών : Καρυπίδης, Πέτσος, Ουστάλι, Μπίκος, Καραλής, Καραπάνος, Μαυρένης, Παπαδόπουλος, Κουβρούκης, Τσιρώνης, Αρπούδης, Γαλέττας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected