Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η πρώτη μεταγραφή του Ζινεντίν Ζιντάν είναι γεγονός

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου Βραζιλιάνου διεθνή κεντρικού αμυντικού, Έντερ Μιλιτάο, από την Πόρτο αντί 50.000.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει το sport24, η πρώτη προσθήκη επί δεύτερης θητείας τεχνικής ηγεσίας του Ζινεντίν Ζιντάν στη Ρεάλ είναι γεγονός. Οι “μερένγκες” ανακοίνωσαν την απόκτηση του 21χρονου Βραζιλιάνου διεθνή κεντρικού αμυντικού, Έντερ Μιλιτάο, κάτι που είχε αποκαλύψει η “Marca” με πρωτοσέλιδό της την Πέμπτη (14/3).

Κατέβαλαν στους “δράκους” το ποσό των 50.000.000 ευρώ, το οποίο αντιστοιχούσε στη ρήτρα αποδέσμευσή του Νοτιοαμερικανού (υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2025). Ο Μιλιτάο γεννήθηκε στο Σερταοζίνιο και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Σάο Πάουλο.

Οι “δράκοι” τον απέκτησαν το περασμένο καλοκαίρι από τη βραζιλιάνικη ομάδα αντί 7.500.000 ευρώ. Το αντίθετο δρομολόγιο θ’ ακολουθήσει με τη μορφή δανεισμού ο 22χρονος Ισπανός κεντρικός αμυντικός, Χεσούς Βαγιέχο, ο οποίος την τρέχουσα σεζόν αγωνίζεται ως δανεικός από τη Ρεάλ στην Άιντραχτ.

Ο Βραζιλιάνος έχει πετύχει δύο γκολ σε 20 ματς (όλα στο αρχικό σχήμα) στην Primeira Liga και εάν σε επτά (επίσης σε όλα βασικός) στο Champions League.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected