Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πρόκριση για τον Διαγόρα Ρόδου κόντρα στον Ιάλυσο! (vid)

Με τέρμα του Ελόνγκ Ντουαλά στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης, ο Διαγόρας Ρόδου επικράτησε (0-1) του ΓΑΣ Ιάλυσος στο Οικονομίδειο και πήρε την πρόκριση για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου, όπου και θα αντιμετωπίσει εντός έδρας (3 Απριλίου) τον ΔΙ.Α της Κω.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι, καθώς ο Τσούπρος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ένα λεπτό πριν από το τέρμα των “κυανέρυθρων”.

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές στην σύνθεση τους, παρ όλα αυτά το γεγονός αυτό δεν επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την έκβαση του παιχνιδιού, καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν έδειξαν την εμπειρία, αλλά και το πάθος που διαθέτουν. Ο “γηραιός” του Πέτρου Ρουτζιέρη ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση, έλεγξε τον χώρο της μεσαίας γραμμής με τους Δήμα και Καρπαθάκη, να πραγματοποιούν ηγετική εμφάνιση.

Οι “κυανέρυθροι” απείλησαν για πρώτη φορά στην αναμέτρηση στο 8′ όταν ο αρκετά κινητικός και μαχητικός σήμερα Πινιώτης βρήκε τον Γεωργίου, ο οποίος από θέση τετ-α- τετ, δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ανδρούτσο, που πραγματοποίησε δύσκολη επέμβαση και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

το φιλμ του αγώνα στο xxsports.org

Συνθέσεις

ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Ανδρούτσος, Χειμωνέττος, Παναγιωτόπουλος, Μακρυδημήτρης, Τσούπρος, Ρεκλείτης (107′ Περογαμβράκης), Παπαδόπουλος (80′ Δωματάς), Μπάρδης (46′ Δελαπόρτας), Στεφανίδης, Πετράκος (78′ Ομπίνα), Βελλίνης.

Γ.Σ ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Τσάμης, Ευαγγελιδάκης, Βέρτζος, Προβατίδης, Παγώνης, Καρπαθάκης, Δήμας, Πινιώτης (114′ Mπαξεβάνου), Γεωργίου (82′ Μπουρλάκης), Γλυνός (96′ Ντουαλά), Μεντί (55′ Χατζησάββας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected