Κατηγορίες
Αθλήματα

Στο επίκεντρο η πόλη της Πάτρας για τον μεγάλο τελικό!

Ολυμπιακός και ΑΕΚ ολοκλήρωσαν τις τελευταίες τους προπονήσεις λίγες ώρες πριν τον 37ο τελικό Κυπέλλου Ανδρών, στο κλειστό γυμναστήριο Πάτρας, «Κουκούλι».

Οι δύο ομάδες είναι έτοιμες να διεκδικήσουν το τρόπαιο, προσφέροντας ένα όμορφο θέαμα στους παρευρισκόμενους φιλάθλους.

Όπως αναφέρει το e-handball.gr, το γήπεδο ήταν έτοιμο από νωρίς, χάρη στις προσπάθειες των ανθρώπων του δήμου Πατρέων.

Στην ομάδα του Ολυμπιακού, που είναι και τυπικά ο φιλοξενούμενος του αγώνα, οι παίκτες είναι έτοιμοι να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, αντιμετωπίζοντας για τρίτη φορά φέτος την «Ένωση». Σε ερώτηση για τα σημεία στα οποία θα κριθεί ο αυριανός αγώνας, ο Γρηγόρης Σανίκης δήλωσε στο e-handball.gr: «Πιστεύω ότι ο αγώνας θα κριθεί στη συγκέντρωση και τη θέληση των δύο ομάδων. Είναι δύο ομάδες εξίσου ποιοτικές και θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο η… μέρα. Από κει και πέρα, εμείς έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά, είμαστε γενικότερα σε καλό δρόμο και θα μπούμε αύριο για να διεκδικήσουμε τα κεκτημένα».

Δηλώσεις για τον μεγάλο τελικό έκανε και ο Δημήτρης Τζηράς: «Αυτό που θα παίξει μεγάλο ρόλο στον αυριανό αγώνα είναι η άμυνα. Πιστεύω πως και οι δύο ομάδες είναι κατάλληλα προετοιμασμένες. Σ’ αυτά τα παιχνίδια δεν μετράνε τόσο οι τακτικές, όσο η θέληση για να κατακτήσεις το τρόπαιο. Η ομάδα μου είναι προετοιμασμένη γι’ αυτό τον τελικό και θα δώσουμε όλο μας το «είναι», ώστε να είμαστε αυτοί που θα κατακτήσουμε το Κύπελλο».

Από την ομάδα της ΑΕΚ, η οποία ολοκλήρωσε την προπόνησή της νωρίτερα από την ομάδα του Πειραιά, δηλώσεις στο e-handball.gr, έκαναν ο Χρήστος Μυλωνάς και ο Αλέξης Αλβανός. «Ένας τελικός δεν μπορεί να έχει προγνωστικά, πόσο μάλλον όταν παίζουν δύο τόσο δυνατές ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ. Από κει και πέρα, είμαστε έτοιμοι απ’ όλες τις απόψεις. Εύχομαι να κυλήσει ομαλά το παιχνίδι τόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο όσο και εκτός και να κερδίσει ο καλύτερος», δήλωσε ο Αλέξης Αλβανός.

Σχετικά με τα προηγούμενα παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες και τα αποτελέσματά τους, ο περιφερειακός της Ένωσης δήλωσε: «Δεν παίζει κανέναν ρόλο τι έχει συμβεί στα προηγούμενα παιχνίδια. Ξέρουμε τη δυναμικότητα του Ολυμπιακού, ξέρουμε τη δυναμικότητα τη δική μας. Το κύπελλο είναι ένας τελείως διαφορετικός θεσμός, δεν υπάρχει δεύτερο παιχνίδι, δεν υπάρχει επιστροφή. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να ετοιμαστούμε κατάλληλα και ψυχολογικά. Σωματικά είμαστε έτοιμοι».

«Είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από τα άλλα δύο που είχαμε φέτος με τον Ολυμπιακό, είναι ένας τελικός. Σίγουρα θα μετρήσει ποιος το θέλει περισσότερο αλλά και ποιος θα είναι πιο κατάλληλα προετοιμασμένος. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να ελέγξουμε τον ρυθμό, να μπορέσουμε να είμαστε μπροστά στο σκορ, να κερδίσουμε τον τίτλο και να πανηγυρίσουμε μέσα στην Πάτρα. Μέσα στο γήπεδο, σίγουρα θα μετρήσει η διάρκεια. Όποια ομάδα έχει τα λιγότερα σκαμπανεβάσματα μέσα στον αγώνα και τη μεγαλύτερη σταθερότητα, κάτι που παραλίγο να μας στοιχίσει στον τελευταίο αγώνα με τον Ολυμπιακό, θα είναι κι αυτή που θα κερδίσει το Κύπελλο», δήλωσε ο Χρήστος Μυλωνάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected