Κατηγορίες
Football League

Νίκη με περίσσιο άγχος για τον Ηρακλή

Ο Ηρακλής νίκησε με 2-1, αλλά δυσκόλεψε τον εαυτό του μετά τη μείωση του σκορ από τους φιλοξενούμενους, όντας μέτριος και παθητικός στο δεύτερο μέρος…

Ένας υγιεινός περίπατος, που μετατράπηκε σε μία αγχώδη επικράτηση. Κάπως έτσι μπορεί να περιγραφεί η εικόνα του αγώνα του Καυτανζογλείου, με τον Ηρακλή να επικρατεί με 2-1 του Αήττητου, αλλά να βάζει δύσκολα στον εαυτό του, από τη στιγμή κατά την οποία η ομάδα των Σπάτων μείωσε το σκορ.

Οι «κυανόλευκοι» έδειξαν ότι είχαν μπει στη διαδρομή για μία άνετη επικράτηση, καθώς από νωρίς άνοιξαν το σκορ με τον Νιαμπούγιου και πριν το ημίωρο πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον Μπορίκο, δημιουργώντας και χάνοντας, παράλληλα, πολλές κλασικές ευκαιρίες.

Καθώς, όμως, δεν τελείωσαν το παιχνίδι και τον αντίπαλο, μια στιγμιαία αδράνεια στην αμυντική γραμμή έφερε τη μείωση του σκορ στο τέλος του ημιχρόνου και ταυτόχρονα την αλλαγή εικόνας.

Όλο το δεύτερο μέρος ήταν κακό για τον «Γηραιό», που εμφανίστηκε παθητικός, αγχωμένος και επιχείρησε να κρατήσει ανορθόδοξα το υπέρ του αποτέλεσμα, βγάζοντας κακή εικόνα προς τον κόσμο του, ο οποίος τον αποδοκίμασε, παρά τη νίκη.

το φιλμ του αγώνα στο bluearena.gr

Συνθέσεις

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κάχριμαν, Κουτρομάνος, Γιαννίτσης, Μουνιόθ, Βιτλής, Παναγιωτούδης, Ντούνης (72΄ Γ. Παπαδόπουλος), Ορφανίδης, Μπορίκο (81΄ Κωστούλας), Κλέιτον, Νιάμπουγιου (61΄ Ρόβας).

ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Κοκκαλάς, Σπυρόπουλος, Ηρακλής, Σταματάκης, Αποστολόπουλος, Κασνέτση, Λάμπρου, Ρούνεϊ, Λύρας, Ρούμπιο (77΄ Ταμπάκης), Αμπάρα (46΄ Ζαφειράκης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected