B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Η πρώτη ήττα του 1ου ΕΠΑΛ Νάουσας στο Σχολικό Πρωτάθλημα, έχει όμως μία ακόμη ευκαιρία! (photos+vid)

Σε ακόμη ένα παιχνίδι, το 1ο ΕΠΑΛ Νάουσας απέδειξε πως δίκαια βρίσκεται στην 4ο γύρο του Σχολικού Πρωταθλήματος και ένα βήμα πριν τα προημιτελικά του θεσμού!

Η ομάδα του Αβραάμ Κοκκοφειάδη, είχε και πάλι εξαιρετική αμυντική λειτουργία, αυτή τη φορά όμως της έλειψε το γκολ αν και είδε δύο καλές στιγμές με τους Ντεμίρι και Ηλία.

Το 4ο ΓΕΛ Σταυρούπολης όμως (στο ρόστερ της αρκετά ποιοτικοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται οι περισσότεροι στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας) βρήκε τη λύση στο πρόσωπο του αρχηγού Μποζίδη, ο οποίος στο 45′ με πολύ ωραία κίνηση στην πλάτη της άμυνας και ψηλοκρεμαστό σουτ, νίκησε τον Σάκκο.

δείτε το γκολ : 

Ακολούθησε η προσπάθεια των γηπεδούχων να πιέσουν για να ζητήσουν το γκολ της ισοφάρισης, όμως οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν ήταν κυρίως από στημένα, τα οποία δεν είχαν αίσια κατάληξη.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προκρίνεται απευθείας στα προημιτελικά, ωστόσο το 1ο ΕΠΑΛ Νάουσας θα συνεχίσει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, καθώς το σύστημα διεξαγωγής της δίνει τη δυνατότητα για μία “δεύτερη ευκαιρία”. Έτσι την ερχόμενη Τετάρτη (και πάλι στο ΔΑΚ) θα αγωνιστεί με την Ξάνθη, για μία θέση στην επόμενη φάση.

δείτε μερικά χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της αναμέτρησης :

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Κελεσίδη από την Ημαθία και ?. Ιατρός αγώνα ο κ. Παπαζαχαριάδης Οδυσσέας

Συνθέσεις

1ο ΕΠΑΛ Νάουσας : Σάκκος, Αναδός, Πίτος, Ντεμίρι Θ., Μισιρλίδης (53′ Αγιάζι), Πανάγος, Βασιλειάδης, Ηλίας, Τσιαούσκογλου (46′ Ντεμίρι Μ.), Τασιώνας, Γιαμαλίδης

4ο ΓΕΛ Σταυρούπολης : Ζωσιμίδης, Ανδρεανίδης, Μηνάς, Ιωαννίδης, Μουρατίδης, Γρηγοριάδης, Κεφαλάς, Λαζαρίδης, Μποζίδης (58′ Παρασκευόπουλος), Πετσάκου, Σπανογιώργος

δείτε φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected